Elena Cârstea s-a angajat – Artista vinde parfumuri pe un salariu de 1500 de dolari

324
elena_carsteaCântăreaţa şi-a revenit complet după operaţia de anevrism suferită în urmă cu o lună. Aceasta a declarat că este mai fericită ca niciodată, mai ales acum, că şi-a găsit un loc de muncă pentru cunoscuta firmă de parfumuri, Chanel in Wellington Green Mall din Palm Beach. „Sunt foarte fericită. Mă simt excelent, iar de marţi am început să merg la serviciu. Lucrez pentru Chanel, ca şi consilier de frumuseţe, în jur de 8 ore pe săptămână, la magazinul Nordstrom din cadrul Wellington Green Mall, cel mai mare din Palm Beach. Am un salariu fix, sunt plătită cu 17 dolari pe oră şi beneficiez şi de un comision din vânzări de 3%”, a precizat Elena Cârstea.

În ceea ce priveşte sănătatea, Elena este liniştită acum că nu mai are interdicţii medicale şi poate să iasă mai mult şi să profite de vremea frumoasă şi de plimbările împreună cu fetele ei. „Fetele sunt foarte cuminţi şi învaţă excelent. Sunt foarte mandră de ele”, a mai spus cântăreaţa. Cu atât mai mult, Elena are motive de bucurie şi pentru că a scăpat de o mare parte a datoriei pe care o avea la spitalul Joe Dimaggio unde s-a operat.Intervenţia chirurgicală a costat 100.000 de dolari, însă asigurarea a acoperit 80% din cheltuieli, artista trebuind să mai plătească doar 20.000 de dolari.

„În privinţa sumei pe care trebuie să o mai plătim noi, nu-mi fac griji. Ne vom descurca. Acum important este să nu mă enervez, pentru că acest lucru mă poate afecta, şi să fim cu toţii sănătoşi. Cu altceva nu-mi bat capul”, a încheiat Elena Cârstea.
D.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here