Electra, sub semnul întrebării

414

ce craiovaPunerea pe roate a noii companii Electra interesează şi conducerea Consiliului Judeţean Gorj. Vicepreşedintele acestui for, Vasile Râbu, susţine astfel că, deşi Electra nu este, în opinia sa, o mare realizare, această companie ar putea deveni un lucru pozitiv pentru angajaţii din sistem, doar dacă va stopa disponibilizările şi şomajul tehnic prelungit din mineritul şi energia gorjeană.

Vasile Râbu trage un nou semnal de alarmă în legătură cu efectele negative ale şomajului tehnic şi disponibilizărilor din mineritul şi energia judeţului, cu atât mai mult cu cât compania Electra prinde contur la nivel central. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj aminteşte celor care vor avea un cuvânt de spus în Electra să nu îi uite pe salariaţii care au numeroase probleme sociale şi financiare. ,,Pe mine, această Electra, Belectra (sic!) cum s-o numi, nu mă interesează decât să nu se mai dea oameni afară, să nu se mai disponibilizeze, să nu se mai trimită oameni în şomaj tehnic. Aceşti oameni care lucrează în această Electra au familii, copii, bănci, greutăţi. Să nu mai trimitem bani către fotbalul din Gorj că noi nu am avut nicio realizare. Pandurii au retrogradat în divizia B, iar Minerul Motru, în D. Haideţi să îi dăm oamenilor muncii, care scot cărbune din mină sau carieră, că plouă, că ninge, că e soare, aceşti bani. Încă mineritul gorjean face cunoscut judeţul Gorj atât în ţară cât şi afară”, a declarat Vasile Râbu, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Gorj.

Electra îl are director pe Constantin Bălăşoiu, directorul CE Craiova, şi va avea patru sucursale la Gorj, două la Târgu-Jiu şi câte una la Turceni şi Rovinari.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here