El este unul din reprezentanții partidului lui Dragnea, la Gorj! Ce alți politicieni au mai fost ofertați să adere la APP!

2791

Partidul anunțat de Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP), își caută adepți la Gorj, printre foștii politicieni social-democrați. Până se vor decide aceștia dacă îl însoțesc pe fostul lor lider în noul proiect politic, pe pagina oficială a organizației politice apar ca și reprezentanți ai acesteia în județul Gorj trei anonimi: Constantin Topală, Daniel Popescu și Mădălin Stafie.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, la prima sa apariție publică, după ieșirea din închisoare, înființarea unui nou partid. Inițiativa îi aparține fostului secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, pe care Dragnea l-a caracterizat ca fiind ,,un om de mare caracter” și despre care a spus că l-a ajutat mult cât timp a fost închis în penitenciar. Deocamdată, fostul lider social-democrat nu va putea ocupa nicio funcție în noua formațiune politică, așa că de organizare se va ocupa Codrin Ștefănescu, cel care, la Gorj, a contactat câțiva dintre foștii politicieni din prima linie a PSD, printre care Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza și alții. Pe site-ul oficial al partidului apare și o structură la nivelul județului din care fac parte trei persoane necunoscute, care n-au mai avut legături cu politica și nici cu viața publică. Constantin Topală și Daniel Popescu sunt cvasianonimi, iar despre Mădălin Adrian Stafie se știe doar că a fost student la Administrație Publică în cadrul UCB.
Claudiu Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here