Ei sunt noii supraveghetori ai CE Oltenia, impuși de ministrul Energiei!

850

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia are o nouă componență, începând cu 19 decembrie a.c., când doi supraveghetori, Dumitru Mărculescu și Constantin Săceanu au renunțat la mandate. Aceștia au fost înlocuiți cu alți doi mehedințeni, din siajul ministrului Energiei, Virgil Popescu, ambii aleși locali pe listele PNL.

Cei doi supraveghetori, numiți provizoriu la CE Oltenia, fac parte din rezerva de cadre a PNL Mehedinți, organizație condusă de deputatul Virgil Popescu, numit ministru al Energiei în Guvernul Cîțu. Alexandru Marcoci este chiar vicepreședinte al PNL Mehedinți, angajat, până în luna martie a acestui an, în postul de consilier tehnic la societatea de apă-canal a municipiului Dr.Tr. Severin, Secom SA.
Potrivit CV-ului său, publicat pe site-ul CE Oltenia, în ultimele opt luni, Marcoci nu a mai avut un alt loc de muncă. Acesta a fost reales consilier județean PNL în Consiliul Județean Mehedinți, la alegerile locale din această toamnă și s-a aflat pe lista liberalilor pentru Camera Deputaților la scrutinul din 6 decembrie.În trecut, acesta a lucrat ca reprezentant vânzări la unele companii farmaceutice. Constantin Vlad, al doilea supraveghetor impus la CE Oltenia de ministrul Energiei, este consilier local liberal la Strehaia, de profesie inginer, angajat la Direcția de investiții a Transelectrica SA.
Claudiu Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here