Educație cu miros de mucegai pentru elevii Școlii Gimnaziale Bolboși

912

Elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Costescu” din Bolboși învață în condiții greu de imaginat. Localul unității de învățământ, pus la dispoziția acestor școlari, este dărăpănat, iar mucegaiul este la el acasă în sălile de clasă. Situația nu deranjează conducerea școlii, asta și pentru că biroul directorului este opus sălilor de clasă impregnate cu mucegai.

Conducerea școlii respective din Bolboși este una cunoscută pentru desele scandaluri cu personalul unității de învățământ, dar interesant este că directorul școlii, pus fără concurs în funcție, a rezistat în ciuda ,,intemperiilor”.
Așteptăm o explicație publică de la director, și de data aceasta, deoarece elevii clasei a VIII și cei de a VII-a nu merită să studieze în aceasta clădire, denumită corpul B.
Biroul directorului este însă opusul sălii de clasă prezentată în fotografii, fiind explicabilă astfel lipsa de interes pentru asigurarea unui confort elevilor și pentru protejarea sănătății lor. Părinții copiilor sunt revoltați și cer sprijinul IȘJ Gorj deoarece directorul ar fi susținut, incorect, în funcție chiar de unul dintre inspectorii de la Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here