Educaţia…şi Lecţia de Viaţă! – E timpul când se trezeşte Ţara, din «somnul raţiunii care naşte monştri»!

526

Cei care s-au cocoţat în vârful guvernării, hrănindu-se cu iluzia că pot prosti la nesfârşit poporul, se pare că sunt ameţiţi de aburii puterii şi uită că întotodeauna, în descursul vieţii pe acest pământ şi al istoriei zbuciumate a societăţii româneşti, ca la un semn venit «de sus», Ţara se trezeşte deodată din «somnul raţiunii care naşte monştri», pentru că minciuna şi manipularea nu merg la nesfârşit şi pentru că atunci când poporul este ţinut sub obroc, prin teroare şi violenţă, asociate cu frica, tot prin violenţă, dar, fără frică, masele se ridică într-o mişcare ce pare anarhică, dar, nu e deloc o pretinsă anarhie care poate fi marginalizată prin propagandă, ci e răspunsul dat celor care nesocotesc Legea Lui Dumnezeu, care este Dreptatea divină! Aşa s-a întâmplat cu fascismul totalitar antisemit şi devastator pentru cultura umanităţii, la fel s-a întâmplat şi cu tipul de comunism bolşevic şi totalitar adus pe pământ românesc, dar, iată, că la fel se întâmplă cu propaganda pandemică globalistă antinaţională şi anticreştină, pentru că oamenii vor să ştie adevărul despre aşa-zisa pandemie care i-a condamnat pe oameni la izolare, la distanţare socială şi la desfigurarea chipului uman lăsat pe lume de Dumnezeu, prin botniţa pe care sunt obligaţi să o poarte bieţii oameni, dar care nu are nici un sens, cu atât mai puţin unul folositor, pentru că nu se urmăreşte decât mascarea afacerilor globaliştilor care vor să reducă populaţia lumii ca s-o poate domina cu mai multă uşurinţă prin aşa-zisa digitalizare sau apanajul civilizaţiei «online» în care vulgaritatea, mediocritatea şi incompetenţa devin reperele unui orizont al înserării! Pentru că numai în bezna minţii, ceea ce poate însemna vaccinarea impusă poate fi numită…imunizare, fiind în esenţă o mega-afacere în conturile bogaţilor globalişti ai planetei!

Răspunsul dat celor care nesocotesc Legea Lui Dumnezeu, care este Dreptatea divină!
În aceste condiții, cei mai mulţi oameni de ştiinţă se întreabă: «Oare, cum se va face vaccinarea propusă de Bill Gates?», pentru că tot ei ne avertizează: «Să nu confundați! Nu este vorba despre vaccinurile pe care le făceam în copilărie împotriva vărsatului de vânt, a poliomielitei și a altor boli clasice! Acum este cu totul altceva! Vaccinarea de acum are cu totul alt scop și rostul ei este cu totul altul!», adică, genocidul, distrugerea omenirii, pentru ca multimiliardarii să poate să migreze spre alte planete! Pentru a sublinia această afirmaţie, să precizăm că un material video, preluat de pe canalul youtube «Vocea Germaniei», din 17 aprilie 2020, intitulat, nici mai mult, nici mai puţin, «Sub pretextul Corona, Bill Gates, Clintonii și Zucherberg, vor să impună medicina forțată», să înţelegem foarte bine că mult mediatizatul şi controversatul Bill Gates a declarat pentru canalul german «Tageschau» că trebuie vaccinate șapte miliarde de oameni (sic???), iar, tocmai în acest sens, Dr. Shiva Ayyadurai, inginer IT indiano-american și specialist în biologie sistemică, prin cuvinte categorice, critică propaganda şi panica din jurul Coronavirusului, dar și faptul că fundația lui Gates le dictează oamenilor cum să practice medicină. În susţinerea ideilor sale ştiinţifice, Dr. Shiva consideră că «Bill Gates nu se pricepe la biologie. El provine dintr-o familie bogată și a fost ales, chipurile, pentru că știe ce face! Dar nu este așa! El a furat bani de la buget. Fundația lui ar fi trebuit să-și plătească taxele, dar ei au transferat acești bani către fundația lui Bill și Melinda Gates. El își propune să devină «salvatorul» tuturor oamenilor de culoare de pe planetă, iar acest lucru înseamnă rasism, rasism instituționalizat. Scopul lui este medicina obligatorie! Uitați-vă la partenerii lui: Hillary Clinton, Mark Zuckerberg, marile concerne farmaceutice. Aceștia sunt prietenii săi, cercurile în care el se învârteşte! Acești oameni doresc să impună tratamente medicale obligatorii. De ce? Foarte simplu! Îi interesează banii! Este vorba de 7 trilioane de dolari rulate pe an pentru industria farmaceutică», spune foarte clar savantul indian, deci, să ne fie clar, nu este vorba despre vaccinul clasic, așa cum îl înțelegem noi, ci de ciparea populației, ceea ce înseamnă că lucrurile încep să devină foarte grave!

Să strige mereu, ca în decembrie 1989: LIBERTATE!
În ceea ce privește oportunitățile tipurilor de vaccinuri prin care firmele bogaţilor se întrec prin reclame care de care mai mincinoase, pentru că părerile medicilor cinstiţi şi nemituiţi, nu converg, ci sunt diferite, adeseori sunt chiar opuse, pentru că ascultând medici de nivel înalt, trebuie să reţinem faptul că în domeniul medicinei, nimic nu este sigur! Ca urmare, în momentul în care cineva din lumea politică sau din lumea medicală, le spune oamenilor că un medicament sau un vaccin este sigur, să nu-l creadă, ci, din contră, să fie mai precauţi ca înainte, mai ales că niciuna dintre firmele aşa-zis producătoare de vaccin anti-Covid-19 nu oferă nici un fel de garanții privitoare la calitatea respectivului vaccin, în pofida faptului că distribuitorul vaccinului ne asigură verbal că ar fi bun, dar nu răspunde juridic, dacă se întâmplă ceva, iar cel care răspunde juridic, nu ne dă nici o garanție! Cât despre vaccinurile agreate de mai marii lumii globaliste, cele ale companiilor menționate prin mass-media, un exemplu este grăitor, deoarece firma care produce vaccinul anti-Covid-19 «Pfizer-BioNTech», nu oferă nici un fel de garanții privitoare la calitatea respectivului vaccin. Garanțiile verbale, însă, le oferă firma care distribuie vaccinul, dar care nu răspunde juridic pentru eventualele urmări medicale negative asupra subiecților vaccinați, prin efecte suferite în timp. Adică, distribuitorul vaccinului, ne asigură că este bun, dar nu răspunde juridic dacă se întâmplă ceva, iar cel care răspunde juridic, nu ne dă nici o garanție. De ce oare, situația aceasta? În primul rând, pentru că globaliștii se pronunță pentru reducerea populației globului pământesc și tot ei au în mână industria medicală și vaccinurile, iar, atunci, cetățeanul de rând nu are voie să aibă suspiciuni? Nu are voie să protesteze? E clar, scopul general este reducerea populației, căci sunt prea mulți consumatori de oxigen, de hrană și de toate celelalte, cum consideră Bill Gates, iar scopul global este segregarea pe caste a omenirii, iar, în aceste condiţii, suspiciunile, oricât ar fi ele de mari, sunt îndreptățite, iar omul care are o singură viață pe acest pământ, ține la ea, ca și la cea a copiilor lui și aude că niște magnați ai Băncii Mondiale şi ai Fondului Monetar Internaţional, grupați în organisme supra-naționale nelegiferate, vor să fie mai puține vieți pe pământ! Deci, în astfel de împrejurări, oamenii să nu se teamă, ci să protesteze, să răspundă mereu cu proteste şi să strige mereu, ca în decembrie 1989: LIBERTATE!

,,Într-o ţară numită România, încă de pe vremea lui Alexandru Ioan CUZA”!
Efectele oricărui vaccin nou, pentru al nu se mai ştie al câtălea val pandemic, produs pentru o boală nouă, nu se văd imediat, ci peste ani de zile. Ca urmare, vaccinul este în faza lui experimentală! De ce să avem încredere și să-i ascultăm disciplinați pe oficialii de la Bucureşti sau din altă parte care ne împing cu vorbe meșteșugite să ne vaccinăm? Poate că vaccinul se va dovedi peste ani că nu a fost bun! Cei care vor să se facă experimente pe ei, n-au decât să accepte, pentru că este dreptul lor! E recomandat ca să fie o libertate de decizie și să se interzică printr-un act normativ, de exemplu, printr-un ordin al ministrului Sănătății, condiționarea unor drepturi, de faptul ca beneficiarul dreptului respectiv să fie vaccinat! Ca o consecinţă directă a măsurilor restrictive, de la sfârşitul săptămânii trecute şi mai ales de la începutul săptămânii acesteia, oamenii au ieşit pe străzi şi manifestă nesupunere faţă de restricţiile guvernanţilor, au loc proteste anti-restricţii şi anti Arafat până la miezul nopţii, în România, deoarece, mii de oameni s-au adunat în Bucureşti şi în alte oraşe, au loc altercaţii între protestatari şi jandarmi, străzile din Cluj au fost împânzite de protestatari care strigau „Libertate, libertate!” sau „Hai afară!”, la Craiova, protestatarii AUR au cerut alegeri anticipate, deci, iată, manifestanţii au ieşit pe străzi şi în Constanţa, Brăila, Galaţi, Sibiu sau chiar la noi, la Târgu Jiu, în situaţia în care noile restricţiile au intrat în vigoare duminică, de la miezul nopţii. Necazul este că s-au înmulţit incidentele violente, aşa cum a fost la Timişoara, unde jandarmii au alergat şi reţinut un protestatar, apoi, la Brăila au fost violenţe între oamenii legii şi protestatari, adolescenţi în marea lor parte, dar, nici la Galaţi nu a fost linişte, deoarece protestatarii au aruncat cu pietre şi petarde spre jandarmi, care au format un cordon. În astfel de condiţii, reacţia lui Raed Arafat la proteste se exprimă cinic: «Cei care urlă şi nu le plac măsurile, să ne spună cum văd ei treaba» (sic???), deci, guvernanţii, nu mai au soluţii şi îi întreabă pe protestatari, ce trebuie făcut! Domnule Arafat, oamenii nu urlă, ci, îşi strigă disperarea, iar, dacă vreţi să ştiţi «care e treaba», să ştiţi că e…TREABA MARE şi trebuie să vă pregătiţi de plecare! Poate nu ai auzit, dragă Arafate, că la Timişoara, protestatarii scandează în fața casei lui Dominic Fritz: «Ieși afară, javră ordinară!», iar, în acest caz, ia aminte că eşti într-o ţară numită România, încă de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, o ţară a Lui DUMNEZEU sau «GRĂDINA MAICII DOMNULUI», în care simbolul heraldic înseamnă «TREI CULORI», ca şi Imnul «DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE», în care vei auzi lupii şi vei vedea chiar vulturii care brăzdează Cerul! (VA URMA)
Profesor dr. Vasile GOGONEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here