Edilul din Polovragi: „Bineînţeles că voi candida din nou!”

189

Stefan FasuiescuAflat la al doilea mandat de primar al comunei Polovragi, Ştefan Făsuiescu nici nu se gândeşte să nu candideze în 2012. El susţine că are multe proiecte de realizat, dar consideră că le va finaliza până la alegeri şi că după alegeri va demara alte investiţii.

De când este primar, Ştefan Făsuiescu s-a preocupat de atragerea fondurilor şi realizarea cât mai multor investiţii. Chiar în această perioadă, o serie de proiecte sunt prinse în agenda de lucru a edilului din Polovragi. „Avem reabilitarea căminului cultural, realizarea bazei sportive multifuncţionale şi reabilitarea şcolii, care sper să fie gata cât mai curând, iar la toamnă elevii să înceapă cursurile în locaţia proaspăt renovată”, a explicat Ştefan Făsuiescu. În anul şcolar care tocmai s-a încheiat, la Polovragi au fost şcolarizaţi 385 de elevi. Pentru că numărul elevilor este unul destul de mare, iar comuna Polovragi are în continuare mulţi copii pe raza sa, primarul s-a gândit şi la înfiinţarea unui afterschool, acesta fiind un alt proiect depus de Făsuiescu.

Alte proiecte, la Polovragi

Proiectele depuse şi implementate de autorităţile locale din Polovragi vizează domenii diverse. „Avem în plan realizarea unui pod peste pârâul Tăraia; la 1 iulie sperăm să ne apucăm de el şi în două săptămâni va fi gata, investiţia fiind suportată din fondurile bugetului local. Un alt proiect este Electrificare 2007-2009, la care am lucrat puţin, apoi l-am sistat din lipsa banilor; acum aşteptăm să vedem ce se mai întâmplă. Am depus documentaţia şi pentru drumuri. De asemenea, am depus proiectul pentru aducţiune apă în rudărie; pentru acesta am luat şi avizul şi aşteptăm să primim finanţare”, declară Ştefan Făsuiescu, primarul comunei Polovragi. Cât priveşte sprijinul primit de primarul din Polovragi de la parlamentarii de Gorj, acesta spune că cei doi, respectiv deputatul Mugurel Surupăceanu şi senatorul Toni Greblă, nu puteau face mare lucru pentru că nu sunt la Putere. Totuşi, sprijinit sau nu de parlamentari, Ştefan Făsuiescu a luptat pentru atragerea de fonduri şi a realizat multe lucrări în localitatea pe care o păstoreşte de mai bine de şapte ani.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here