Edilul din Arcani spune “nu” PNG-ului

263

vasile-popescu-primar-arcanVasile Popescu, edilul localităţii Arcani, este foarte ocupat în această perioadă. Tocmai i-a fost aprobat un proiect de 118 miliarde vechi, primul aprobat din mandatul său, şi se pregăteşte să meargă la Bucureşti, pentru a vedea dacă încă două proiecte depuse, de apă şi canalizare, vor fi aprobate.

Primarul încă se mai gândeşte dacă va candida la anul pentru postul de primar şi nu poate să spună cu hotărâre cine l-a ajutat pe parcursul mandatului. Edilul din Arcani, Vasile Popescu are foarte multe proiecte, însă doar pe hârtie. Pe parcursul celor trei ani de şefie, primarul a depus şase proiecte, care ar trebui să ajute locuitorii comunei pe care o conduce, să ducă un trai mai bun. Edilul a depus proiectele pentru apă în sate, pentru canalizare, pentru infrastructură şi încă alte trei proiecte, de la începutul mandatului şi până în acest moment. „Am depus în anul 2010 trei proiecte la Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Am încercat, pe parcursul mandatului, să îmi depun proiectele la mai multe instituţii”, a declarat primarul. Însă, anul acesta, mai precis în luna aprilie, unul dintre proiecte a fost şi aprobat.

Proiect de 118 miliarde vechi

O investiţie majoră pentru locuitorii localităţii Arcani, a fost aprobată anul acesta. Este vorba despre asfaltarea cu 7,23 de kilometri şi realizarea unui pod peste Sohodol. „Am depus anul trecut documentaţia pentru proiectul de infrastructură. Am fost în aprilie la Bucureşti şi a fost aprobat. Proiectul este în valoare de 118 miliarde de lei vechi şi presupunere asfaltarea a 7,23 kilometri de drum, care vor fi împărţiţi la toate cele patru sate, Arcani, Sănăteşti, Stroieşti şi Câmpofeni. Tot pe baza acestui proiect se va realiza şi un pod, ce va traversa râul Sohodol. Acesta va lega satul Stroieşti de Arcani şi va scurta drumul spre Câmpofeni”, a declarat primarul. Tot acesta mai spune că săptămâna viitoare va merge la Bucureşti, la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, pentru a vedea dacă proiectul pentru apă în sate şi canalizare îi vor fi aprobat.

„Nu pot să spun dacă m-a ajutat cineva sau nu”

Încă nu este hotărât dacă va mai candida la anul pentru funcţia de primar al localităţii Arcani. Însă nici dacă va candida, nu ştie dacă o va mai face pentru partidul din care face parte, şi anume Partidul Noua Generaţie- Creştin Democrat. Primarul mai declară că nu poate spune dacă a fost ajutat de cineva pe parcursul mandatului. „Nu m-am gândit dacă o să mai candidez sau nu, iar dacă o voi face, nu ştiu dacă tot pentru PNG. Nu pot să spun dacă m-a ajutat până acum Morega sau Ruşeţ, cei care sunt pe colegiul meu. Nu zic nici da, nici nu, tac din gură acum”, a încheiat primarul Popescu.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here