Edilul care putea valida referendumul pentru familie la el în comună, modest când i s-au adus laude pentru implicare

202

Primarul din Gorj cu cea mai mare prezență la vot la referendumul pentru familie a fost invitat, marți, la conferința de presă săptămânală a PSD. Edilul Ovidiu Pungan a fost lăudat pentru rezultatele din 6-7 octombrie din Bălănești, dar a declarat, modest, că meritul nu-i aparține doar lui.

,,În comuna Bălănești a fost o prezență la urne de 61,11%, cea mai mare din județ. L-am felicitat astfel pe primarul localității care s-a implicat, dar și întreaga echipă, reușind să-i facă pe localnici conștienți de importanța votului în ambele zile din octombrie. Acest rezultat denotă implicare, seriozitate și calitatea de lider pe care o are domnul primar Ovidiu Pungan’’, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.
Edilul a spus însă următoarele: ,,Nu este doar meritul meu, ci și al consilierilor locali care s-au implicat, al tuturor factorilor de decizie, al preoților din comună care s-au implicat. Chiar dacă acest referendum nu s-a validat, noi am demonstrat că ne-am făcut datoria. Asta deoarece indiferent de ce votau la referendum cetățenii județului trebuiau să se prezinte la vot”, a spus primarul de Bălănești.
Edilul și-a prezentat apoi câteva proiecte pe care le-a derulat deja în comună, cu fonduri pe PNDL. Este vorba despre reabilitarea unui drum comunal, finalizat anul trecut, despre sistemul de canalizare pe 11 km care este finalizat în proporție de 85%, dar și despre reabilitarea podului peste râul Amaradia făcut în procent de 84%.
De altfel, comuna Bălănești este una cu numeroase proiecte pentru comunitate, mai ales de când fotoliul de primar al localității este ocupat de Ovidiu Pungan.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here