Edilul Bălu de la Fărcășești și candidata PSD de la Turceni au cei mai mulți susținători în campanie

688

Localnicii din comuna Fărcășești și cei ai orașului Turceni au văzut, la finalul săptămânii trecute, o adevărată desfășurare de forțe pe străzile lor, după ce primarul Dănuț Bălu și candidata PSD, Cristina Cilibiu, au ieșit să-și prezinte proiectele pentru viitorii patru ani. Zeci de susținători li s-au alăturat demersului lor, semn că ambii se bucură de mare credibilitate în localitățile unde candidează.

balu echipa mareDe altfel, sâmbătă, primarul în exercițiu, Dănuț Bălu, împreună cu echipa de consilieri locali, candidații la Consiliul Județean Gorj, Ramona Hortopan, Cosmin Popescu și Aurelian Cîrstina, dar și staff-ul de campanie, au mers în mai multe zone ale comunei pentru a le prezenta cetățenilor programul pentru dezvoltarea localității, dar și a întregului județ.
echipa baluMulțimea ieșită pe străzi și-a arătat încrederea totală în echipa PSD Gorj. Asta și pentru că primarul în exercițiu a demonstrat că ceea ce promite se va și realiza, proiectele sale pentru 2016-2020 fiind vitale pentru comunitatea din Fărcășești. De altfel, punerea în posesie definitivă a terenurilor până la 01.01.2017 conform legii, întreținerea și modernizarea infrastructurii, asigurarea serviciilor de gospodărire a localității, îmbunătățirea standardului de viață și instituirea de măsuri de protecție socială reale, transparența procesului decizional, implicarea cetățenilor, a societății civile în procesul de luare a deciziilor sunt doar câteva dintre prioritățile lui Dănuț Bălu pentru următorul mandat.
cilibiu cristinaȘi Cristina Cilibiu, candidata PSD pentru Primăria Turceni, are proiecte la fel de importante și interesante pentru localitate. Programul său a fost prezentat deja în câteva dintre satele aparținătoare orașului, peste tot Cristina Cilibiu și echipa sa numeroasă de susținători fiind primită cu brațele deschise de către localnici.
A.Stoica

echipa cilibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here