Edilitara Târgu-Jiu: Loc de joacă vandalizat la puțin timp după modernizare

1803

Conducerea societății Edilitara Târgu-Jiu s-a declarat nemulțumită de numărul tot mai mare de piese de mobilier distruse sau avariate din locurile de joacă din municipiu. Într-o postare de pe pagina de socializare a firmei, este prezentat un loc de joaca vandalizat recent de persoane care obișnuiesc să consume alcool în aceste spatii.
Conducerea societății Edilitara le cere târgujienilor care sunt martori la astfel de acte să informeze organele abilitate să ia măsuri.
„Așa arată un loc de joacă din Municipiul Târgu-Jiu, nu demult timp modernizat. Suntem siguri de faptul că cei mici, mai exact cei pentru care se fac asemenea investiții, nici nu vopsesc cu spray mobilierul, nici cu markerul nu scriu injurii, nici „semnături” speciale nu au, nici alcool nu consumă și nici nu intră cu țigări în perimetrul special amenajat pentru recreere.
În imaginile de mai jos veți observa faptul că cele mai multe „desene” sau texte realizate pe mobilierul din locul de joacă nu au cum să-i aibă ca autori pe cei mici.
Rugăm cetățenii care sunt martori la scene de vandalism, să informeze organele abilitate, pentru tragerea la răspundere a vinovaților. Aceste „mici” intervenții, realizate repetat, duc la costuri mari. Cu sumele acestea, putem moderniza sau înființa mai multe locuri de joacă în Municipiul Târgu-Jiu”, a comunicat Edilitara Târgu-Jiu.
I.I.

3 COMENTARII

  1. Poliția Locala înseamnă că nu-și face treaba dacă se întâmplă asemenea lucruri dintotdeauna fără sa fie cineva prins.

  2. Care Politie Locala, ca in fiecare noapte locurile de joaca pentru copii sunt populate de…hoarde de indivizi care beau, se dau in leagane si urla pana spre dimineata, deranjand locatarii ?!
    Nu vedem nici un echipaj de Politie sau jandarmi care sa patruleze printre blocuri…
    Bine ca politia rutiera isi face ,,simtita” prezenta pe strazi cu sirenele pornite in miez de noapte, pe cand indivizi cu bolizi puternici si tobe de esapament ajustate se alearga prin oras…

    • Sincer, pe băncile de lângă scările blocurilor ,în spații de joacă ,lângă magazine,da se consumă cool și se face mizerie ziua ,în văzul tuturor ,inclusiv copii!Locuiesc pe str Minerilor și toate astea sînt zilnic ,inclusiv discuții pe ton ridicat unora ce nu au ocupație în general

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here