EDILITARA Târgu Jiu – Licitație pentru mesele din Piața Centrală

1174

EDILITARA PUBLIC S.A., cu sediul în Târgu Jiu, strada Victoriei nr. 45, bl 45, parter, anunță organizarea unei licitații publice pentru închirierea a 180 de mese în suprafață de 2 mp fiecare, situate în Piața Centrală – Sectorul Agricol, str. Unirii, nr. 2A, Târgu Jiu, ce au ca destinație comercializarea de fructe, legume, produse apicole.

Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: la cerere, pe suport de hârtie, de la sediul Edilitara Public SA, Serviciul Administrare Piețe și Târguri, str. Victoriei nr 45, bl 45, parter, Târgu Jiu, telefon 0253/238 220, interior 120.

Data limită pentru solicitarea clarificărilor: 23.06.2022, ora 1400.

Data limită de depunere a ofertelor: 01.07.2022, ora 1000.

Adresa la care trebuie depuse ofertele: EDILITARA PUBLIC S.A., cu sediul în Târgu Jiu, strada Victoriei nr. 45, bl 45, parter .

Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar, original.

Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 04.07.2022, ora 0900, la sediul Teatrul „Elvira Godeanu”, Strada Victoriei nr. 36, Târgu Jiu.

1 COMENTARIU

  1. Hoție pe față
    Licitația începe de la 600 lei, taxa pe luna a unei mese in momentul respectiv este de 600 lei pe luna. Și dacă nu ai bani să plătești la timp, te penalizează. Vor sa mărească costul meselor din această licitație. Profită de faptul că micii comercianți nu au unde să își vândă marfa. Si pe lângă asta mai vor si de două ori contravaloarea mesei pe lună, după licitația propriu-zisă, suma aceasta reprezintă garanția. Și când pleci din piață îți înapoiază această garanție. Costul mesei de 2 m2 nici atât, a crescut în fiecare an și continuă să crească.
    Oamenii de lucrează în piață nu beneficiază de căldură iarna și pe lângă asta li se taie curentul în timpul zilei ca să nu își bage calorifere de căldură în priză, dau drumul la curent doar dupa ora 16 când e deja trecută ziua. Producătorii plătesc la zi, iar uneori doamnele de taxează “uită” să le ia banii pe masă. Capacele de la canalizare sunt varză, daca nu ești atent poți să-ți rupi gâtul.
    Poliția locală vine în fiecare zi sa dea amenzi.
    Și acum prin licitația asta vor sa mărească efectiv prețul meselor și profită de faptul ca micii comercinați nu au unde să se ducă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here