Edilitara: Leagăne schimbate și lăzi cu nisip în locurile de joacă din Târgu-Jiu

897

Societatea Edilitara a demarat o acțiune prin care schimbă leagănele și verifică echipamentele din locurile de joacă din Târgu-Jiu. De asemenea, conform declarațiilor conducerii societății, vor fi amenajate lăzi cu nisip în spațiile de joacă, având în vedere numărul tot mai mare de cereri în acest sens.
„Zilele trecute am fost alertați de către un cetățean de faptul că într-un loc de joacă din municipiul Târgu-Jiu, lanțul unui leagăn este rupt. O echipă de la sectorul de specialitate s-a deplasat la fața locului pentru constatare, iar lanțurile au fost schimbate, leagănul devenind utilizabil”, a anunțat societatea. De cele mai multe ori, piesele distruse din spațiile de joacă ajung în acel stadiu nu din cauza celor mici, cei ce sunt beneficiarii reali ai acestor zone, ci din cauza celor care nu respectă regulamentul de utilizare al locurilor de joacă. În acesta sunt prevăzute date cu privire la modul de utilizare al elementelor, greutatea maximă suportată sau vârsta maximă a celor ce pot utiliza mobilierul din spațiile de joacă.
„Știm că pentru cei mici este foarte important să aibă un mediu sănătos și distractiv pentru a-și petrece timpul. De aceea, am înlocuit lanțurile de la toate leagănele. Datorită numărului mare de solicitări, în mai multe locuri de joacă urmează să pregătim câte o ladă de nisip, pentru ca cei mici să se poată bucura și să își poată pună în practică imaginația”, a mai transmis Edilitara Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here