Edilitara a închis Sectorul Lactate din Piața Mică din cauza comerciantei cu COVID 19 din Baia de Fier!

5467

Edilitara Public SA a închis astăzi, la cererea DSP Gorj, Sectorul Lactate din Piața Mică, locul unde vindea produse din lapte femeia din Baia de Fier, pozitivă, de astăzi, la coronavirus. Comercianta este pacientă a Spitalului Târgu-Cărbunești, ea fiind transferată din Spitalul Novaci, fiind tocmai cea căreia i-a decedat soțul aseară, în unitatea medicală COVID. De asemenea, alți comercianți de lactate, care vindeau în acest sector, au fost izolați la domiciliu.

Directorul Edilitara Public, Alexandru Zaharia, susține că sectorul lactate din piața respectivă a municipiului va fi dezinfectat dar, va rămâne închis până la o nouă decizie a DSP Gorj. În această seară va fi dezinfectat și Sectorul Lactate din Piața Centrală, chiar dacă aici nu a ajuns comercianta infectată din Baia de Fier.

Zaharia susține că nu a mai avut cazuri similare, dar și că s-a acționat la directivele DSP Gorj care a făcut o anchetă epidemiologică în cazul celor doi soți din Baia de Fier, bărbatul murind aseară pe patul de spital, iar femeia fiind comerciantă de brânzeturi în Piața Mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here