Edi Iordănescu își va încheia mandatul la Târgu-Jiu / “Acum doar Pandurii contează!”

373

Edi Iordănescu nu și-a prelungit contractul scadent cu Pandurii la finele actualei stagiuni, iar de aici au apărut foarte multe speculații, recent vorbindu-se chiar și despre o eventuală plecare a sa chiar în iarnă, variantă dezmințită însă chiar de antrenor.

Având o perioadă foarte bună la cârma Pandurilor, antrenorul Edi Iordănescu a început să fie o variantă interesantă nu doar pentru alte cluburi din Liga 1, ci și pentru alte echipe din străinătate. Recent, Edi Iordănescu a refuzat o ofertă venită de la Omonia Nicosia, ofertă destul de generoasă, vorbindu-se de un salariu anual cifrat în jurul a 200.000 euro. “Sunt la Pandurii şi aici voi rămâne până la finalul sezonului. Nu discut despre altceva. Au fost oferte şi în trecutul mai îndepărtat şi în cel mai apropiat despre care nu s-a auzit şi vorbit. Acum doar Pandurii contează, aşa că îmi voi duce mandatul la bun sfârşit”, a fost replica cu care Edi Iordănescu a pus capăt speculațiilor privind o eventuală plecare a sa de la Pandurii înainte ca mandatul său la cârma echipei gorjene să ia sfârșit.

În iarnă discută prelungirea
Prelungirea mandatului lui Edi Iordănescu reprezintă una dintre principalele puncte de pe agenda de lucru a președintelui Pandurilor, după cum a declarat chiar Narcis Răducan. Acesta însă nu are încă ușa deschisă la Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor susținând că nu va negocia nimic până la finalul stagiunii de toamnă: “Nu am discutat cu nimeni de la Pandurii. Nici nu este momentul, am spus-o şi mă repet: trebuie să vedem la iarnă unde suntem, ce perspective sunt şi abia apoi voi sta la masă şi vom vorbi. Nu mă pot ascunde, există tatonări, discuţii, dar nimic concret. La iarnă ne vom aşeza la masă, vom discuta, negocia şi vom vedea ce vom face. Pandurii este prima opțiune. Sunt încrezător, dar mai întâi să ne realizăm obiectivul, accederea în play-off. Nu voi discuta de pe anumite poziţii”, a declarat Edi Iordănescu. Acesta precizează că își dorește ca și în sezonul viitor să fie pe banca echipei gorjene așa cum își dorește să fie la Târgu-Jiu antrenor și în momentul în care formaţia va avea la dispoziție și noul stadion: “Am făcut o treabă bună aici, sunt mulţumit de relaţia pe care o am cu conducerea şi aici mă refer şi la finanţatori, m-am ataşat de loc. Este uman să vreau să continuăm împreună. Vreau să antrenez şi pe acest nou stadion care se va face aici, să simt aportul fanilor în spate. În plus îmi doresc să am continuitate în meseria mea, e uşor să îţi continui munca decât să o iei de la început. Dar nu fug nici de muncă, ştiţi bine cum am început şi la Pandurii”, a mai declarat tehnicianul Pandurilor.

Amical cu echipă din L4
Pandurii își va închide ministagiul de pregătire din această săptămână, stagiu pe care l-a efectuat în Capitală, în Ghencea, cu un meci amical. Din păcate, deși Edi Iordănescu și-ar fi dorit un adversar mai puternic, cu echipele din ligile a doua și a treia nu s-a putut ajunge la o înțelegere, cele mai multe având meciuri de campionat, așa că s-a apelat la un adversar care vine din al patrulea eșalon: “Vom avea un meci amical la finalul stagiului de pregătire de la Bucureşti. Vom întâlni Electroaparataj, echipă de Liga a 4-a. Am căutat adversari la Liga a 2-a, am avut două variante, dar au picat, la Liga a 3-a nu am găsit nimic, aşa că trebuia să avem un meci amical”, a mai declarat Edi Iordănescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here