Edi Iordănescu despre Săpunaru: „Cristi e un jucător în care cred orbeşte”

414

Și el subiect de presă în războiul pentru titlu în Liga 1, Cristi Spunaru este apărat de antrenorul său după ce Gigi Becali a declarat că un jucător de la Pandurii ar trebui să știe că telefonul îi este ascultat de DNA.
Patronul stelist spunea că se teme de doi jucători cu trecut rapidist care ar putea înclina balanța în jocurile contra Astrei în favoarea echipei antrenate de un alt fost rapidist, Marius Șumudică. Edi Iordănescu ține să își arate întreaga încredere pe care i-o acordă jucătorului său: „Nu există această posibilitate cu Cristi Săpunaru, Cristi Săpunaru nu are niciun motiv să fie ascultat, pentru că e un om integru şi un fotbalist de valoare şi nimic din trecutul lui nu reclamă ca el să fie monitorizat de cineva. Nu vreau să comentez foarte mult vorbele patronului Stelei pentru că nu e problema mea să fac acest lucru. Săpunaru e un jucător la care ţin foarte mult şi care reprezintă foarte mult pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Pandurii. Sunt sigur că nu e ceva real, Cristi e un jucător în care cred orbeşte şi la fel cred în toţi băieţii mei. Ne-am apărat şansele de fiecare dată cum a trebuit, şi la fel va fi şi cu Steaua şi cu Astra. Nu e nevoie să-şi ia nimeni măsuri de siguranţă în ceea ce ne priveşte”, a declarat antrenorul Pandurilor.
După ce și Șumudică a deschis subiectul „Cristi Săpunaru”, declarând că-l vrea pe jucător la Astra în sezonul viitor, Edi Iordănescu a spus că nu vede un pericol în asta pentru că Săpunaru este unul dintre cei mai valoroși jucători români și probabil că orice antrenor l-ar dori la el în echipă. „Sunt sigur că în vară când se va trage linie, are şanse să meargă la Euro, iar dacă va fi acolo şi va face un turneu final bun alături de echipă înseamnă că e foarte greu ca cineva din România să şi-l mai permită. Sunt realist. Dacă eu voi continua cu Pandurii, Cristi Săpunaru este un subiect de la care am foarte puţine aşteptări. Îl înţeleg perfect dacă va alege altceva. El mai are multe de spus în fotbalul european”, a mai declarat antrenorul Pandurilor despre jucătorul care s-a acomodat perfect la echipa gorjeană.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here