Edi a felicitat publicul mureșan

361

În “război” cu spectatorii din Târgu-Jiu, tehnicianul pandurilor, Edi Iordănescu, are numai cuvinte de laudă despre fanii rivalelor din Liga 1.
Fost antrenor la ASA Târgu Mureș, Iordănescu junior a fost impresionat de fanii mureșeni. “Aș vrea să felicit publicul, un public extraordinar care a susținut echipa din primul până în ultimul minut, le mulțumesc și pentru primirea călduroasă care mi-au făcut-o. Am avut o perioadă frumoasă aici și mă leagă amintiri frumoase de acest loc”, a spus Edi. Chiar înaintea meciului de la Târgu Mureș, Iordănescu junior anunțase că l-a amendat pe secundul său, Ionuț Stelescu, care avusese o altercație verbală cu spectatorii la finalului meciului cu U Cluj. “Am luat o măsură, secundul va suporta o amendă conform Regulamentului Intern pe care eu l-am impus grupului, la care toți ne subordonăm. Această amendă a venit pentru că nu avea ce discuta cu cei din tribună”, a spus Edi.

“Trebuie să adunăm puncte, nu avem un program ușor. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, acasă, și lupta se va da până în ultima etapă. Sunt sigur că avem forța și vom ieși de acolo. Momentul cheie care ne-a readus în situația asta a fost jocul trecut, cu U Cluj, în care am pierdut cu penalty ratat”, Edward Iordănescu, antrenor Pandurii.
C.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here