Ecou al evenimentului „Zilele Medicale Gorjene”

402

În zilele de 10-12 mai, sub egida “Zilele Medicale Gorjene”, a avut loc o conferință cu tema “De la prevenție la tratament în patologiile cronice”, organizată de Colegiul Medicilor Gorj și găzduită de Universitatea”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu. Deschiderea lucrărilor conferinței a fost făcută de domnul prof. univ. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, care a dat curs invitației Colegiului Medicilor Gorj, și astfel ne-a onorat cu prezența, evenimentul bucurându-se de un mare succes.
Dorința de cunoaștere și de aflare a noutăților din domeniul medical a fost confirmată de o prezență numeroasă a medicilor gorjeni, din toate specialitățile, domnul profesor dr. Daniel Coriu interacționând mereu cu sala, răspunzând problemelor ridicate de medici, atât în plan profesional, cât și în plan personal.
Domnul prof dr. Daniel Coriu a susținut lucrarea “Proiecte în derulare ale CMR”, care vine în întâmpinarea realităților, nevoilor și dorințelor medicilor.
Evenimentul s-a bucurat, de asemenea, de participarea numeroaselor personalități medicale românești și străine din clinici universitare de renume și tradiție: București, Cluj, Timișoara, Târgu-Mureș, Craiova, care, prin comunicările foarte interesante și pline de substrat științific, ne-au adus în prim plan noutățile și progresul medicinei zilelor noastre.
Participarea medicilor gorjeni, ale căror comunicări au avut o înaltă ținută științifică, au adus un plus substanțial în cunoașterea și abordarea cazurilor medicale.
“A fost un eveniment foarte reușit și, pe această cale, le mulțumim tuturor medicilor care au participat la lucrările acestui simpozion și tuturor celor care s-au implicat în buna organizare. În încheiere, dorim să mulțumim încă o dată domnului președinte al CMR, prof. univ. dr. Daniel Coriu și domnului lector dr. Gindrovel Dumitra, secretar general al CMR-ului, că ne-au onorat cu prezența, pentru informațiile transmise și clarificarea multor probleme legate de activitatea medicilor”, a transmis dr. Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here