Ecografii și consultații gratuite și la Hurezani!

1006
Zeci de oameni au beneficiat de consultații și ecografii gratuite, proiect major pentru comunitatea gorjeană, implementat în multe localități din județ cu multă determinare de Asociația Bolnavilor de Canceri (ABC) Gorj.
”Și dacă am început, nu renunțăm!Asociatia Bolnavilor de Cancer Gorj și astăzi (miercuri.n.r.) a fost la datorie,efectuând ecografii gratuite la Hurezani,în cadrul proiectului „Împreună pentru sanatate”-proiect cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023.
Mulțumim d-nei Dr.Spiridon Doina-medic familie și d-nei asistente pentru implicare.
În fiecare zi în care am efectuat ecografii, am învățat sa ne bucuram când putem spune „e bine” sau „bine ca a venit acum”.
Mulțumim D-nului Dr.Cîrstoiu Radu -medic imagistica,pentru ca răspunde „prezent”de fiecare data când ai solicitam sprijinul.
Va dorim sănătate tuturor !”, a fost mesajul Rozaliei Doina Lorincz, reprezentantul ABC Gorj.

Tot ieri, prin intermediul Asociatia Bolnavilor de Cancer Gorj,   s-au făcut programări pentru ecografii gratuite de sân și prostată pentru ieri, 12.10 2023 și pentru recoltare analize sange, pentru data astăzi, 13.10 2023.

”Mulțumim invitaților ABC Gorj,Domnisoarei Dr.Irina Sarbu,medic pneumolog la Spitalul de Pneumoftiziologie Runcu(Dobrita), Domnului Dr.Dinu Constantin,medic urolog,șef secție urologie în cadrul Spitalului Județean de Urgenta Tg-Jiu,Domnului Primar Mindruț Ion și doamnelor asistente comunitare dar nu in ultimul rand,voluntarelor noastre, Dr.Raluca Oltean și d-nei Doina Radulescu”, a mai transmis Rozalia Doina Lorincz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here