Echipaj de la Poliția Locală Târgu-Jiu, implicat într-un incident!

2428

Un incident rutier a avut loc în jurul orei 17.15  în centrul municipiului Târgu-Jiu, lângă magazinul Parângul. Mai exact, potrivit martorilor, o mașină în care se aflau două femei, ar fi staționat neregulamentar în fața magazinului iar, două echipaje de la Poliția Locală au intervenit,dând dovadă de exces de zel.

Mai exact, un echipaj s-a oprit în spatele mașinii staționate, iar altul în lateralul, oprindu-i posibilitatea șoferiței de a mai pleca de pe loc. Femeia speriată, după un schimb de replici cu polițiștii locali, a sesizat poliția.

Un echipaj al Poliției Târgu-Jiu s-a prezentat la fața locului și cu greu a calmat spiritele, în zona de conflict adunându-se lumea că la circ. Agentul de poliție Florin Dumitrache a reușit să aplaneze conflictul, dând drumul mașinii a cărei proprietare a reclamat că ar fi fost ,, sechestrată”. Oficialii Poliției Locale Târgu-Jiu  vor cerceta incidentul.

,,Vor fi efectuate cercetări de către Poliția Locală, în urmă evenimentului petrecut în această după-amiază. De asemenea, se va dispune o cercetare administrativă pentru a afla modul în care echipajul și-a desfășurat atribuțiile de serviciu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu-Jiu, Alexandra Petrița, la cererea Gorjeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here