Echipa tânără a PSD Gorj, la întâlnire cu electoratul din Bumbești-Jiu

311

PSD Gorj continuă, în echipă, întrevederile cu cetățenii din județ, candidații organizației, alături de colegi și de alți numeroși susținători, fiind prezenți marți, 15.11.2016, în orașul Bumbești-Jiu. Din staff-ul de campanie al PSD Gorj pentru parlamentare a făcut parte și liderul tinerilor social-democrați, Claudiu Manta, candidat la Senat, care le-a transmis locuitorilor orașului că programul de Guvernare al PSD le va salva locurile de muncă, știut fiind că cel mai important angajator al localității, Uzina Mecanică Sadu, se confruntă cu probleme financiare care fac imposibilă retehnologizarea unității de armament. Claudiu Manta, dar și colegii săi, Mihai Weber, Alin Văcaru și Andrei Maioreanu, intrați în competiția electorală, i-au asigurat pe localnici, că prioritatea lor, în Parlament, va fi aceea de a-i sprijini prin legi corecte și clare, legi care să le asigure pensii și salarii decente, asistență medicală și socială de calitate, noi locuri de muncă și acces la cumpărarea locuințelor pentru tineri.

Candidații PSD le-au promis cetățenilor, în continuare, sprijin de la nivel județean, la discuțiile cu localnicii fiind prezenți atât președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, vicepreședintele Ciprian Florescu, cât și numeroși consilieri județeni. Viceprimarul orașului Bumbești-Jiu, Cristian Păunescu, consilierii locali PSD și reprezentanții organizației locale social-democrate au fost, și ei, garanți ai continuării proiectelor începute de administrația PSD de la nivel național, județean și local.
Deplasarea de marți de la Bumbești-Jiu este o continuare a întâlnirilor electorale ale PSD cu gorjenii de la Runcu, Ciuperceni, Dănești și Lelești.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here