Echipa lui Ciurel, agreată de Consiliul de Supraveghere al CEO

185

Întrunit joi în şedinţă, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a avizat schimbările de la cârma structurii, făcute în ultimul timp de către managerul Laurenţiu Ciurel. Este vorba de acceptarea noilor directori, promovaţi acum de managerul CEO, atât la Divizia Minieră cât şi la sucursalele Turceni, Rovinari şi Craiova.

Schimbările lui Ciurel în CEO, operate în ultimele săptămâni, au creat adevărate valuri la nivelul unităţilor energetice şi miniere din Gorj. Asta pentru că s-au desfiinţat unităţi nou create, cum este EMC Motru de exemplu, oamenii de aici locatari de anul trecut în sediul situat în municipiu, făcându-şi bagajele pentru a fi mutaţi înapoi pe la cariere. Situaţia nu este mai roz nici la Rovinari, unirea carierei Roşia cu Peşteana şi apoi separarea lor şi desfiinţarea Bazei de Aprovizionare, creând nemulţumiri în rândul personalului, obligat să îşi caute loc cu greu pe la alte unităţi.
Deşi personalul CEO a resimţit schimbările, de la muncitori până la TESA, Ciurel şi-a continuat proiectul de rentabilizare a unităţilor, dovadă că schimbările sale au primit girul, joi, al Consiliului de Supraveghere.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here