Echipa lui Boc rămâne în guvernul lui Ponta

356

andrei liviu buzeLiviu Andrei va rămâne prefectul judeţului Gorj, iar Marcel Romanescu, subprefect. Chiar dacă există o ordonanţă de guvern de demiterea a prefecţilor şi subprefecţilor din ţară, la Gorj, lucrurile au rămas neschimbate. A spus-o şeful Guvernului, Victor Ponta, ieri, la Târgu-Jiu.

Ieri, la intrarea în Prefectură Gorj, unde Victor Ponta avea o întâlnire cu şefii deconcentratelor din judeţ, premierul a fost întâmpinat de Liviu Andrei şi Marcel Romanescu. Ponta a ţinut să le declare celor doi că nu au fost schimbaţi: „Nu vă mai luaţi după presă, sunteţi prefectul de Gorj, iar dumneavoastră, subprefectul de Gorj”, a precizat premierul, adresându-se lui Andrei şi Marcel andrei si ponta 2Romanescu. Cu o zi înainte, apăruse informaţia că locul lui Liviu Andrei va fi ocupat de Octavian Lupulescu, iar cel al lui Marcel Romanescu de Sorin Arjoca. „Nu doar la Gorj a rămas echipa neschimbată, mai sunt şi alte judeţe”, a declarat Ponta.

La IJP Gorj se analizează!

Picture 172Dacă lucrurile sunt clare în privinţa reprezentanţilor Guvernului în Gorj, nu se ştie cum vor rămâne în privinţa conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Ministrul de Interne, Ioan Rus şi doi secretari de stat în minister i-au făcut o vizită şefului Poliţiei din Gorj. La întâlnire a fost prezent şi Victor Ponta, care a declarat că nu poate spune nimic în privinţa schimbării lui Viorel Caragea. Ioan Rus a precizat însă, că deocamdată, inspectoratele de poliţie sunt în analiză, iar peste o săptămână, vor exista şi măsuri.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here