Echipa de fotbal a UCB, locul 5 la Europene

345

Echipa de fotbal a Universităţii “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a învins cu 2-1 echipa University of Pamukkale (TUR), ocupând locul 5 la Campionatele Universitare Europene de Fotbal. Conducerea este mândră de performanţele jucătorilor şi îi felicită pe aceştia pentru efortul depus!

Reprezentanta României la Campionatele Universitare Europene de Fotbal, echipa Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, a terminat la egalitate meciul cu reprezentativa Rusiei. Din păcate am pierdut calificarea la loteria penalturilor.
Pe 27 iulie, echipa de fotbal a UCB Târgu-Jiu a învins la penalturi echipa University of fotbal ucb 3Jyväskylä (FIN) şi a jucat, a doua zi, finala pentru locurile 5 – 6. O comportare remarcabilă a echipei gorjene la ediţia a XI-a a Campionatului Universitar European de Fotbal. Pe 28 iulie, în meciul pentru locul 5 al turneului de fotbal din cadrul Jocurilor Universitare Europene de la Osijek (Croația), UCB Târgu-Jiu s-a revanşat contra turcilor de la University of Pamukkale, câştigând cu 2-1. Astfel, gorjenii au terminat pe locul 5 în clasamentul final, din 14 echipe, o performanţă foarte bună a băieţilor antrenaţi de Daniel Chivu. “Victorie în ultimul meci cu Turcia! 2-1! Ne-am luat revanşa! Locul 5! Onorabil! Dar….. ce ghinion că am întâlnit Rusia în sferturi! Felicit din suflet echipa UCB pentru modul în care a evoluat la acest campionat european! Echipele din Spania, Finlanda, Croaţia, Scoţia,Turcia şi Polonia sunt surclasate de echipa României! Avem studenţi minunaţi, capabili de mari performanţe!”, a mărturisit Monica Bîcă, decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentele din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Şi Ştefan Ghimişi, prorectorul UCB a felicitat echipa universităţii pentru performanţele de la Europene. “Echipa de fotbal a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu a ocupat un onorant şi merituos loc 5 la Campionatele Universitare Europene de Fotbal. În ultimul meci a câştigat cu scorul de 2-1 meciul disputat împotriva reprezentantei Turciei-University of Pamukkale (TUR). Felicitări şi RESPECT!!!”, a scris Ghimişi pe contul său de pe o reţea de socializare. Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, cadrele didactice şi studenţii felicită echipa de fotbal şi o asigură de susţinerea lor totală.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here