Echipa de baschet de la “Constantin Săvoiu”, pe podium la Campionatul Naţional

337

Baschetbaliştii de la Şcoala Generală “Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu au demonstrat că sportul poate fi pe aceiaşi treaptă şi cu restul materiilor predate cu dăruire de către dascălii acestei unităţii de învăţământ. Constantin Cosmin Călugăru, profesor de educaţie fizică la “Constantin Săvoiu”, a obţinut rezultate deosebite cu elevii săi, echipa de baschet băieţi câştigând mai multe competiţii dedicate acestui sport.

“Echipa de baschet, băieţi, de la Şcoala Gimnazială «Constantin Săvoiu» a participat la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la următoarele faze: judeţeană, interjudeţeană şi naţională. Aceste faze au fost câştigate de către echipa noastră. Faza naţională s-a desfăşurat la Sibiu, în condiţii deosebite. Elevii fac parte dintr-o generaţie de excepţie, confirmând şi în cadrul Campionatului Naţional de Baschet unde au ocupat locul al II-lea”, a declarat profesorul Călugăru.
Elevi pe care îi antrenează au subliniat meritele dascălului şi spiritul de echipă. “Performanţa noastră ca echipă se datorează profesorilor, antrenorilor pentru că ne-au susţinut şi ne-au ajutat, dar şi muncii noastre. Noi ne-am dedicat acestui sport vrând să fim din ce în ce mai buni, să creştem în valoare şi să obţinem cât mai multe medalii. În ce priveşte vacanţa va fi una cu 2, 3 antrenamente pe zi. Eu în calitate de căpitan de echipă îmi sprijin foarte mult colegii, îi încurajez, încercăm să fim cât mai realişti pentru a reuşi să câştigăm meciurile”, a declarat şi Vlad Adrian, şeful echipei de baschet a şcolii.
Directorul unităţii de învăţământ, Violeta Dulubei, a felicitat sportivii pentru rezultatele deosebite ca şi restul elevilor participanţi la competiţii pe diverse materii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here