E bine! CSM, două victorii consecutive în Liga Florilor

728

CSM Târgu Jiu s-a trezit din pumni când era mai mare nevoie. Handbalistele lui Liviu Andrieș au obținut al doilea succes la rând în campionat, tot pe terenul unei contracandidate la rămânerea în prima ligă. După ce în runda precedentă gorjencele câștigaseră la un gol pe terenul Ştiinței București, vizitatoarele au repetat victoria pe terenul Coronei Brașov. De data aceasta, tabela a arătat 26-27. A fost o victorie meritată pentru alb-albastre, asta deși CSM a tremurat pe final. Din minutul 15, oaspetele au condus permanent pe tabelă, un mare merit pentru acest lucru având și portărița Ekaterina Dzhukeva. Bulgăroiaca a făcut din nou un meci mare și a terminat partida cu 15 intervenții salvatoare! “Poarta” Coronei a avut, prin Anica Gudelj Elena și Gabriela Munteanu, doar 8 intervenții, iar acest lucru s-a dovedit decisiv în deznodământul confruntării. Simone Bohme, cealaltă jucătoare străină de pe “foaia” gorjencelor, a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 8 goluri. Alexandra Frățilescu Gavrilă a secondat-o pe daneză în tabăra noastră, cu 6 reușite. La finalul jocului, antrenorul Liviu Andrieș a declarat că echipa se apropie de standardele pe care le dorește. Firesc, principalul CSM-ului a admis că mai sunt lucruri de pus la punct. Brașovencele aproape au “topit” un avantaj de 7 goluri pentru a reveni în meci.
”A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa. Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. Jocul nostru a fost unul foarte bun, chiar dacă am tremurat pe final din cauza unor neatenții, pe care sunt sigur că nu le vom mai face în viitor. Nivelul nostru a fost aproape de cel pe care ni-l dorim și suntem convinși că vom reuși, cu trecerea etapelor, să atingem nivelul pe care ni-l dorim”, a declarat Andrieș pentru site-ul oficial al clubului.
Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 26-27(11-13)
CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.
În runda următoare CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu cu Gloria Buzău.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here