Duş rece pentru Ştiinţa

18

Universitatea Craiova a pierdut prima partidă amicală desfăşurată pe pământ turcesc. Oltenii au fost învinşi cu 4-2 de către formaţia de liga a treia germană, SV Meppen. Meciul s-a desfăşurat pe terenul 4 din cadrul complexului sportiv Papillon.Venit în această iarnă la Craiova, mijlocașul Ovidiu Bic a avut prima oportunitate a partidei, însă şi-a prelungit prea mult mingea, iar balonul a fost reţinut de portarul gazdelor. Juveţii au condus totuşi la pauză prin reuşita lui Alex Mitriţă, care a deschis scorul printr-o execuție splendidă de la marginea careului (`24). În partea a doua a meciului s-au înscris cinci goluri. După ce au reuşit egalarea, în minutul 54, în doar două minute, cei de la SV Meppen au mai marcat de două ori, astfel că scorul devenea 1 – 3. Vârful Burlacu a redus din diferență în minutul 77 printr-o fază frumoasă pe flancul stâng, însă nemții au restabilit diferența la faza imediat următoare. Brazilianul Gustavo putea reduce din handicap pe finalul partidei, dar a ratat o lovitură de la unsprezece metri obținută de juniorul Juncu.
Craiova în prima repiză: Mitrovic – Dimitrov, Popov, Kelic, Screciu, Bancu – Bărbuț, Bic, Zlatinski – Mitriță, Băluță. Pe parcursul celei de a doua reprize au mai intrat pe teren: L. Popescu, Tiago, Popa, Juncu, Datkovic, Martic, V. Constantin, Gustavo, Mihăilă și Burlacu.

Vor un portar de Serie A!
Craiova negociază transferul unui italian, care evoluează în Serie A. Gianluca Di Marzio, cunoscutul jurnalist italian, a scris că oltenii sunt interesaţi de Andrea Seculin, portarul celor de la Chievo. Seculin are 27 de ani şi a fost crescut la Fiorentina. A fost în lotul echipei ”viola” timp de un sezon, 2010-2011, atunci când era şi Adrian Mutu acolo. După experienţa la Fiorentina, a fost împrumutat două sezoane la Juve Stabia. Din 2013 este jucătorul lui Chievo, formaţie care se află pe locul 13 în Serie A. Seculin are şi patru selecţii la naţională U21 a Italiei.

Băluţă nu pleacă!
Căpitanul Universităţii, Alex Băluţă, a declarat, încă o dată, că nu va da Craiova pe FCSB. Reacţia vine după ce finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, anunța că se gândește să achite clauza de 3 milioane euro pe care o are fotbalistul ofensiv. “Nu vreau să mai vorbesc despre telenovela transferului la FCSB. Nu mă privește. Gândul meu este la Craiova. Domnul Becali își dorește foarte mult să mă ia și mi-a crescut cota, dar atât. Nu se pune problema transferului la FCSB. Vreau să câștig trofee cu Craiova”, a spus Băluță după amicalul cu SV Meppen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here