Durere fără margini! Mama tinerei ucise în Belgia cu 50 de lovituri de cuțit rupe tăcerea

338

O crimă înspăimântătoare a avut loc, miercuri seara, în cartierul Etterbeek, din Bruxelles, unde o tânără de 21 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit. Mama Laurei a aflat cumplita veste abia vineri, când un apropiat al prietenului fetei a anunțat-o. Adolescenta se mutase în Belgia cu iubitul ei, de câteva luni, iar circumstanțele în care a fost omorâtă nu sunt cunoscute cu exactitate, până în acest moment.
Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul închiriat în Etterbeek, în care a fost găsită decedată, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o. Polițiștii au reținut deja un bărbat de 24 de ani.
Ambasada României la Bruxelles a anunțat că are în atenţie cazul, iar autorităţile belgiene investighează circumstanţele producerii decesului, ancheta fiind în curs de desfăşurare. Familia trebuie să îndeplinească formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit, un verișor al tinerei cerând ajutor oamenilor pe Facebook. ”Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântăm creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare de verișorul tinerei.
Devastară de durere, mama Laurei susține că fata cu rezultate deosebite la școală, studentă la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, ar fi fost forțată să se prostitueze. ”Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze. Forțată, cu siguranță!”, a spus femeia îndoliată. Aceasta a aflat că fiica sa a fost omorâtă de la un prieten al iubitului Laurei.
”M-a întrebat dacă sunt cu cineva și mi-a spus că trebuie să stau jos, mai ales că eram singură. Atunci mi-a spus că e moartă în Bruxelles, în Belgia”, afirmă mama Laurei.
Ulterior, femeia a discutat și cu Raul, prietenul Laurei, un tânăr de19 ani, care i-ar fi mărturisit că și el a ajuns la Poliție, după ce s-ar fi bătut în stradă cu criminalul. ”Bătându-se cu el în stradă, a trecut Poliția și i-a arestat pe amândoi. Mi-a spus că vineri a fost la ea la morgă și nu i-au permis să o vadă decât la față”, a mai spus aceasta.
În 2017, Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, după ce în 2016 a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here