După vizita RENAR – Spitalul Rovinari îşi cumpără un aparat nou de hematologie

405

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a trecut cu bine de vizita specialiştilor RENAR. Totuşi, aceştia au recomandat conducerii unităţii să achiziţioneze un nou aparat de hematologie, lucru care se va şi întâmpla în următoarea perioadă. Aparatul costă 16.000 de euro.

La Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari evaluarea RENAR a laboratorului de analize medicale s-a realizat în urmă cu câteva zile. „Este vorba despre evaluarea periodică pentru confirmarea acreditării RENAR”, confirmă managerul Robert Calotescu.
Specialiştii RENAR au recomandat conducerii unităţii sanitare rovinărene să achiziţioneze un nou aparat de hematologie. Echipa managerială a întreprins deja demersurile necesare pentru soluţionarea solicitării menţionate, astfel că în cel mai scurt timp se va cumpăra aparatul de hematologie cerut de reprezentanţii RENAR. „Ni s-a recomandat să cumpărăm un aparat de hematologie nou şi am găsit deja soluţia potrivită. Acest aparat costă 16.000 euro şi va fi achiziţionat în cel mai scurt timp”, a declarat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Spital din Rovinari asigură asistenţa medicală a unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here