După Vâlceanu, Cupă trebuie să îşi asume de acum o candidatură la CJ Gorj

327

Dan Vâlceanu, fostul prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, nu este tentat de şefia organizaţiei municipale de partid. Acesta nu neagă că vrea însă o funcţie de conducere în organizaţie, dar nu se grăbeşte să spună care deoarece nu se ştie când se vor organiza alegerile interne. Ce este clar este însă că Vâlceanu este interesat de judeţ şi nu de municipiu, acesta indicică însă de pe acum că preşedintele PDL Gorj, în speţă Ion Cupă, trebuie să îşi asume de pe acum candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Gorj.

“Preşedinte la PDL Târgu-Jiu ar trebui să fie ori un consilier municipal sau cineva care vrea să devină consilier municipal şi este la punct cu problemele municipiului. Consiliul Judeţean mă preocupă clar”, a declarat, joi, Vâlceanu, care a evitat să susţină că Nicolae Daviţoiu sau Eduard Berca sunt potriviţi să conducă PDL Târgu-Jiu.
“Nu decid eu cine să preia organizaţia municipală, poate deveni şef un alt coleg care vrea să fie consilier municipal. Cred că viitorul preşedinte al organizaţiei municipale trebuie să îşi asume de pe acum o candidatură la Primăria Târgu-Jiu cum de altfel preşedintele organizaţiei judeţene trebuie să îşi asume o candidatură la Consiliul Judeţean Gorj”, a completat Vâlceanu. Acest lucru nu se ştie însă dacă va mai fi valabil în contextul regionalizării.

În expectativă
În ce priveşte viitoarea sa candidatură la o funcţie de conducere în organizaţie, Vâlceanu nu declară deocamdată că este tentat de preşedinţia filialei. “Deocamdată avem o conducere interimară vom vedea fiecare apoi unde vrem să candidăm”, a declarat comunicatorul PDL Gorj care suţine că astăzi la sediul partidului se va organiza prima şedinţă a noului BPJ interimar. În cadrul acesteia se vor lua în discuţie, pe rând, fiecare organizaţie locală din judeţ. Ion Bârcă, primarul de la Turburea mai are de aşteptat în ce priveşte mult dorita sa excludere din PDL Gorj, asta deoarece această problemă se va pune în discuţia BPJ-ului abia când vine rândul la evaluare a organizaţiei din comuna condusă de primarul democrat-liberat.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here