După vacanţă – Palatul Copiilor din Târgu-Jiu îşi deschide porţile pentru noii discipoli

139

Perioada de înscriere pentru copiii care îşi doresc să urmeze cursuri la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu începe de la 1 septembrie. Iar copiii care îşi doresc să îşi urmeze pasiunile sau să îşi completeze cunoştinţele se pot înscrie aici până pe 1 octombrie. În cadrul acestei instituţii se regăsesc 23 de secţii care cuprind o multitudine de domenii de activitate: sport, teatru, limbi străine, muzică populară şi uşoară, dans, desen şi pictură, gimnastică.

Un nou an şcolar începe pe 1 octombrie la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. Sunt aşteptaţi să se înscrie aici peste 4000 de elevi. Rolul acestei instituţii este acela de a ajuta elevii să folosească în mod plăcut şi util, o parte din timpul lor liber, contribuind astfel la depistarea aptitudinilor copiilor care vor fi dezvoltate armonios printr-o activitate de educaţie atentă şi perseverenţă. Copiii iau parte, cu pasiune la descoperirea de noi activităţi. Dragostea pentru frumos, sensibilitatea şi talentul celor mici îşi află aici un larg câmp de afirmare. Inventivitatea, receptivitatea la nou, proprii copiilor, sunt stimulate şi îndrumate de către profesorii din cadrul acestei instituţii. De altfel în cadrul activităţilor îşi găsesc răspuns la întrebări nenumărate, se materializează idei curajoase, prind viaţă soluţii îndrăzneţe, aplicându-se cele învăţate pe băncile scolii, deschizându-se noi punţi către descifrarea tainelor naturii.

Pregătiţi pentru un viitor artistic sau sportiv
“Perioada de înscriere începe la 1 septembrie şi se va încheia la 1 octombrie. Anul trecut 4000 de copii au fost înscrişi la cursuri, sperăm ca şi anul acesta să se înscrie la fel de mulţi. Cele mai solicitate clase sunt cele de muzică uşoară, populară şi gimnastică. Normal un profesor poate avea minim 90 de elevi la clasă”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu-Jiu. O parte a elevilor care au studiat la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu şi-au realizat adevărate cariere în muzică.
ANDRADA BĂRĂITARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here