După Radio Omega, azi probleme mari și la Acces TV! Ziua s-a terminat cu demisii și cu un preaviz generalizat

438

Televiziunea Accest TV din Târgu-Jiu și-a trimis jurnaliștii acasă. Astăzi, toți salariații au fost băgați în preaviz, iar trei dintre angajați și-au dat demisia pe loc. Este vorba despre regizorul de emisie, sunetistul și editorul de imagine, motivul fiind neîncasarea salariilor restante, s-a sesizat la Gorjeanul.

Cameramanii postului sunt în preaviz cu începere de joi, un salariat al Radio Omega care presta și pentru postul de televiziune, la fel, iar persoana care se ocupa de anunțurile postului a fost dată afară. Salariații susțin că au sesizat neajunsurile deja ITM Gorj și chiar CNA, verificatorii fiind așteptați să vină luni la sediul organismului de presă.

Reamintim că firma care deține Radio Omega și-a cerut insolvența la Tribunalul Gorj, sentința nefiind definitivă. În tabloul creditorilor firmei figurează și datorii salariale pe mai multe luni pentru angajați. Astăzi unul dintre jurnaliștii vechi ai postului și-a luat rămas bun de la locul său de muncă.

Situația din presa gorjeană devine critică, ziariștii mai multor organisme mass-media locale având salarii întârziate ori fiind trimisă să aducă publicitate pentru a-și încasa salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here