După decesul medicului Butulescu, Secţia de Pediatrie are conducere interimară

428
Decesul medicului Dumitru Butulescu, şeful Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu – Jiu, a adus un interimar în cadrul unităţii spitaliceşti. Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu – Jiu, medicul Constantin Pălivan, cea care va conduce această secţie este doctoriţa Elena Popescu.

Pălivan a precizat că acest lucru s-a întâmplat inclusiv în perioada în care medicul Dumitru Butulescu a fost bolnav şi nu s-a mai putut ocupa de secţie. „Medicul Popescu a fost desemnat chiar de către doctorul Butulescu să-i ţină locul cât a fost bolnav. Şi după ce acesta a încetat din viaţă, doctoriţa a rămas interimar în locul său. Ministerul Sănătăţii este cel care va decide când va avea loc concursul pentru ocuparea acestui post. Până atunci, doctoriţa Popescu va rămâne şef interimar“, a spus Pălivan.

Şi Colegiul Medicilor din Gorj a rămas fără conducere o dată cu dispariţia regretatului medic. În prezent, Colegiul este condus de cei trei vicepreşedinţi dar şi aici va urma, în curând, organizarea unui concurs pentru alegerea unui nou preşedinte.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here