După chef la familia Damian – Directorul Şcolii Cărpiniş, acuzat de fals informatic

616

Cătălin Lăcătuşu, directorul Şcolii Gimnaziale Cărpiniş, implicat în scandalul legat de examenul aranjat pentru postul de secretar-şef la unitatea de învăţământ, a încercat să şteargă urmele infracţiunii, după ce fapta a devenit publică. Acesta a scos din anunţul publicat pe site-ul şcolii, partea din exteriorul graficului unde apărea data eronată de organizare a concursului. Asta deoarece erorile erau flagrante. Nu face însă acelaşi lucru cu tematica şi bibliografia de concurs, bănuind că ar fi prea mare gravitatea faptei pe care o comite.

Cei care au văzut modificările îl acuză pe managerul şcolii de fals informatic, cu atât mai mult cu cât, bănuielile că postul în cauză a fost “cu dedicaţie” s-au confirmat.
Concursul pentru postul de secretar-şef al Şcolii Cărpiniş, finalizat săptămâna trecută, cu victoria pe funcţie a soţiei consilierului local PPDD Crasna, Sorin Damian, s-a lăsat cu contestaţii, ale căror răspunsuri nu au ajuns la cele care le-au făcut, nici în prezent.

Chef de chef..
Primarul din Crasna, Aurel Vamvu, deşi răspunde de şcoala în cauză nu a avut nicio reacţie în legătură cu scandalul iscat la şcoala din Cărpiniş. A avut grijă să ne comunice însă că nu era plecat în străinătate, la momentul concursului de la şcoală, deşi se aflase că era în Spania, dar nu a comentat nimic la adresa examenului care pătează imaginea instituţiei aflată în subordinea sa.
Începând de joi, Liliana Damian este oficial secretar-şef al Şcolii Cărpiniş, eveniment care a fost udat în seara de miercuri la domiciliu acesteia din Radoşi. La cheful în cauză a participat şi directorul Lăcătuşu.
La IŞJ Gorj s-a cerut o anchetă de către persoanele nemulţumite de deznodământul concursului. Cu siguranţă ancheta Inspectoratului Şcolar se va face după Paşti.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here