După accidentul din Gorj, primarul din Argeș e de negăsit!

995

Primarul din Argeș, Mihai Marin, care a dispărut la câteva ore după incendiul de la primărie, de zilele trecute, a provocat, ieri, un accident pe Defileul Jiului. Mai exact, acesta a intrat într-un parapet din beton. Familia îl dăduse dispărut, iar despre acesta s-a mai auzit doar la momentul accidentului.

El a fost dus, ieri, la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea. Poliția spune i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta a consumat alcool.
Primarul Mihai Marin, deși rănit, a fugit din spitalul de la Târgu-Jiu iar acum este în continuare, de negăsit. ,,Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleți, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcția Petroșani către Târgu-Jiu, intr-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, ulterior, a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviințarea personalului medical”, a transmis IPJ Gorj. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, IPJ Gorj a mai comunicat că polițiștii din Gorj, alături de cei din Argeș, continuă căutările primarului.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here