După 4 eşecuri, un succes! – Profesoara Daniela Vulpe a fost validată consilier local

914

Liberala Daniela Vulpe a fost validată în şedinţa de Consiliu Local de ieri, în funcţia de consilier local, în locul fostului consilier Marcel Romanescu.

Romanescu a demisionat din funcţia de consilier în cadrul CL Târgu-Jiu după ce a câştigat alegerile locale din 11 iunie şi a devenit noul primar al municipiului.
Daniela Vulpe are 49 de ani şi este cadru didactic la Şcoala generală nr. 12, din Târgu-Jiu şi era următoarea pe lista de supleanţi a Partidului Naţional Liberal, dându-şi acordul încă din iunie să ocupe funcţia de consilier local. “Astăzi, 31 iulie 2017, (n.r. ieri) comisia de validare aleasă de Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu, în şedinţa de constituire din data de 22 iunie 2016, a procedat la verificarea dosarului de candidat pentru funcţia de consilier local a doamnei Vulpe Daniela. În urma verificării dosarului, s-au constatat următoarele: doamna Vulpe Daniela a participat la alegerile din 5 iunie 2016 pe lista de candidaţi a Partidului Naţional Liberal; alegerea consilierilor nu s-a făcut prin fraudă electorală constatată în condiţiile legii privind alegerea autorităţii administraţiei publice locale; la data verificării dosarului în vederea validării mandatului de consilier, doamna Vulpe Daniela are domiciliul în municipiul Târgu-Jiu şi este membru al PNL. Comisia de validare propune validarea mandatului de consilier local al doamnei Vulpe Daniela, supleant pe listele PNL, drept pentru care se încheie prezentul proces verbal”, s-a constatat în şedinţa de ieri, de către comisia ce a validat mandatul de consilier local al Danielei Vulpe.

După eşecuri, iată reuşita!
Noua funcţie este probabil şi singura reuşită din ultima vreme a Danielei Vulpe, deoarece aceasta a participat recent la concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai unor unităţi de învăţământ, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Deşi a trecut proba scrisă şi a bifat ca opţiuni funcţia de director adjunct la unităţi de învăţământ precum Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu, Şcoala Gimnazială “Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, Şcoala Gimnazială “Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu, Daniela Vulpe a absentat la susţinerea probei manageriale. Totuşi, Vulpe s-a prezentat la evaluarea susţinută în cadrul concursului pentru postul de director al Şcolii Gimnaziale Arcani, acolo unde a primit şi calificativul de “Admis”, însă în punctajul final, Daniela Vulpe a fost depăşită de un alt cadru didactic ce a scos un punctaj mai mare pentru conducerea Şcolii Gimnaziale Arcani.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here