Dudău reales şef la PAS Gorj

289

tauru si dudau 026Gheorghe Dudău, liderul PAS Gorj, a fost reales duminică preşedinte al organizaţiei judeţene, în prezenţa şefului partidului, Constantin Rotaru. În cadrul Conferinţei Judeţene a PAS Gorj s-a reales şi componenţa structurii de conducere, o funcţie de vicepreşedinte primind şi Ilie Răuţescu, fostul primar al oraşului Rovinari, proaspăt intrat în acest partid.

Conferinţa Judeţeană a Partidului Alianţa Socialistă s-a bucurat de prezenţa a aproape 100 de membrii din judeţul Gorj, dar şi a şefilor organizaţiei de la centru, Constantin Rotaru, preşedintele PAS, venind cu acest scop, duminică, la Târgu-Jiu. În sală s-a aflat, în calitate de reprezentant al USL-ului, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. “În cadrul conferinţei au fost dezbateri foarte importante, au luat cuvântul 7 delegaţi. Conferinţa a ales organul de conducere judeţean pe care îl şi prezint. Componenţa Comitetului Judeţean este formată din 37 de membrii. Biroul Executiv este format din 17 membrii”, a explicat Dudău.

Fără membrii pătaţi

În cadrul Biroului Executiv a fost reales prim-vicepreşedinte Constantin Semen, iar printre vicepreşedinţi a fost ales Ilie Răuţescu. Prin vot secret a fost reales cu 81 de voturi şi Gheorghe Dudău, preşedintele PAS Gorj. “Sunt oameni deosebit de serioşi, oameni care au în sânge doctrina noastră şi sperăm ca la alegerile care vin să avem un cuvânt de spus. Noi nu avem nicio problemă cu partidele politice, noi avem o problemă cu hoţii, criminalii cei care au devalizat ţara, împotriva ăstora suntem. Că sunt şi prin partide.. ar trebui şi ei să îşi facă curăţenie”, a completat şeful PAS Gorj. Dudău îi va sancţiona însă pe consilierii locali care au absentat de la Conferinţa Judeţeană. Preşedintele PAS Gorj a anunţat de altfel că sancţiunile vor fi luate în prima plenară, doi sau trei consilieri urmând să fie puşi în discuţia organismului de conducere.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here