Dudău de la PAS îi pregăteşte un contracandidat lui Călinoiu

368

tauru si dudau 027Preşedintele Partidului Alianţa Socialistă Gorj, Gheorghe Dudău, formaţiune care face eforturi mari pentru a-şi schimba denumirea în aceia de Partid Comunist Român, nu va candida anul viitor pentru şefia Consiliului Judeţean.

Dudău susţine că are pregătit un candidat surpriză pentru a-l contra pe Ion Călinoiu la şefia judeţului, pe care îl ţine deocamdată la secret, menţionând că el va candida doar pentru o funcţie de consilier judeţean.

 

Gheorghe Dudău nu râvneşte la funcţii măreţe. Conştient că el conduce un partid mic, Dudău a anunţat joi că se mulţumeşte cu o funcţie de consilier judeţean în timp ce în prima linie va trimite un candidat al cărui nume a refuzat să îl facă public. Cert este că nici în 2008 preşedintele PAS Gorj nu s-a aruncat cu capul înainte la o funcţie publică ci i-a oferit o şansă în competiţia pentru şefia judeţului lui Emil Moroianu, fostul rector al Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Moroianu a pierdut însă lupta obţinând voturi extrem de puţine iar de atunci nici nu a mai trecut pe la partid. “Moroianu nu a mai venit pe la noi de atunci de la alegeri, nici nu mai este membru. Nu şi-a plătit cotizaţia”, a declarat Dudău.

În reorganizare

În ce priveşte viaţa organizaţiei, Dudău susţine că îşi pregăteşte filiala pentru alegeri, luând măsuri sancţionatorii în rândul consilierilor locali pe care partidul îi deţine în judeţ. “Am luat măsuri disciplinare cu cei care ne-au făcut un serviciu foarte mare. Ei nu au participat la plenare, la întâlnirile noastre şi nici nu şi-au plătit cotizaţiile. Din acest motiv le-am retras sprijinul politic şi i-am exclus din partid pe Constantin Beuran de la Schela şi pe Nicolae Budică de la Tismana. Acest Budică este un om recalcitrant şi fără educaţie, el s-a exclus singur neplătind aproape un an cotizaţia”, a declarat Dudău.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here