Dublă victorie, la debut, pentru CSM Târgu-Jiu

1194

Secţia de handbal a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a pornit la drum cu două victorii. Sâmbătă, senioarele pregătite de Liviu Andrieş au debutat cu un succes în deplasarea de la C.S.U. Târgoviște. Gorjencele s-au impus pe teren străin cu 28-16 (15-7). Meciul a contat pentru Seria C a Diviziei A, din care mai fac parte Dacia Mioveni, Odorheiu Secuiesc, Activ Prahova Ploiești şi Naţional Râmnicu Vâlcea.
,,Sunt încrezător că acest proiect va avea viaţă lungă, am văzut oamenii din acest club foarte conectaţi, oamenii din primărie la fel. Cred că acest club trebuie să fie ajutat de toţi cei cu putere de decizie din oraş, indiferent de culoarea politică”, a spus antrenorul Liviu Andrieş.
Duminică, în Sala Sporturilor din municipiu, junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu, pregătite de Andrei Enache, au reuşit o victorie frumoasă în faţa echipei similare din Turnu Severin, CSS Drobeta. Meciul a fost pe muchie de cuţit, dar gazdele au ieşit triumfătoare, 23-22. ,,Am lucrat foarte mult tactic, fizic, cât şi psihic pentru a pregăti aceşti copii pentru marea performanţă. Obiectivul este pe termen lung, am vrea ca peste 3-4 ani de zile o mare parte dintre componentele acestui lot să facă pasul spre handbalul mare”, a precizat antrenorul Andrei Enache.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here