Dubla lui Tudoran a adus victoria în primul amical

213

Pandurii a câştigat prima partidă de verificare disputată pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu. Deşi a fost condusă la pauză de Cetate Deva, trupa lui Adrian Bogoi a întors rezultatul în repriza secundă, prin golurile lui George Tudoran. În primul mitan, antrenorul gorjenilor a mers pe o formulă experimentală, din care au făcut parte mai mulţi jucători aflaţi în probe. Oaspeţii au deschis scorul după o lovitură de la 11 metri. În partea a doua, Bogoi i-a introdus pe jucătorii care au pretenţii mai mari la titularizare, iar golgheterul formaţiei noastre a reuşit să aducă succesul amfitrionilor. Andrei Şendroiu şi Gabriel Dodoi nu au putut fi folosiţi în acest amical, în timp ce Denis Brînzan a stat pe margine pentru că oficialii clubului nu i-au achiziţionat masca de protecţie necesară pentru a juca. “A fost un meci de pregătire în care am rulat tot lotul, şi jucătorii care au jucat mai puţin în campionat, dar şi cei veniţi în probe. În schimb, în a doua repriză, am băgat majoritatea jucătorilor pe care o să ne bazăm. Bineînţeles că ne-a interesat şi rezultatul final, dar scopul principal a fost să vedem la minge toţi jucătorii. Sunt trei jucători tineri care ni s-au alăturat în această perioadă de pregătire, dar nu ne-am edificat complet asupra lor, îi mai aşteptăm, vor face cu noi programul. Sunt numai jucători români, o să mai vină şi alţi fotbalişti în probe în perioada următoare”, a declarat antrenorul Pandurilor. Adrian Bogoi a admis că Şendroiu şi Dodoi ar putea să lipsească şi la meciul viitor, iar Brînzan este nevoit să stea pe margine.
“Şendroiu are o ruptură musculară şi Dodoi trebuie să facă un RMN să ştim exact ce are şi să vedem când va intra în programul nostru de pregătire. Sper ca săptămâna viitoare să ne putem baza pe el. Brînzan nu poate evolua nici măcar în meciurile de pregătire dacă nu i se va cumpăra mască”.

Urmează Filiaşul
Şi următorul amical al pandurilor va avea loc tot la Târgu -Jiu, pe 6 februarie, când gorjenii vor întâlni un alt adversar de eşalon terţ, CSO Filiaşi. Antrenorul Bogoi trebuie să lucreze, din nou, la omogenizarea lotului, după plecările din această iarnă, dar spune că factorul fizic va cântări decisiv în partea a doua a sezonului. “Ne pregătim în continuare până sâmbătă, iar de săptămâna viitoare vom avea alte meciuri amicale. Urmărim să ne consolidăm jocul, principalul nostru scop în această perioadă este să ne punem la punct din punct de vedere fizic şi să lucrăm un pic la relaţiile de joc”, a declarat Bogoi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here