DSP Gorj a scos la concurs postul lui Mădălin Ungureanu

208

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă – consilier principal. Concursul va avea loc pe data de 19 septembrie, înscrierile făcându-se până pe 17 septembrie, la sediul instituţiei.

Postul scos la concurs de Direcţia de Sănătate Publică Gorj este temporar vacant, după ce Mădălin Ungureanu s-a autosuspendat pentru a putea ocupa funcţia de viceprimar al comunei Băleşti. Conducerea DSP Gorj spune că formalităţile pentru scoaterea la concurs a acestui post au fost destul de greoaie, de aceea a fost necesar un asemenea interval de timp de la vacantare până la publicarea anunţului de angajare. „Trebuia să respectăm legea; a trebuit să îndeplinim o serie de formalităţi, conform procedeului de angajare, de asta am scos la concurs abia acum acest post. Am publicat anunţul de angajare, informaţiile sunt disponibile şi la sediul instituţiei noastre, totul este transparent”, a declarat Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Post pentru licenţiaţii în Drept, cu experienţă
Conform anunţului de angajare, postul scos la concurs de către DSP Gorj este de „consilier principal – specialitatea licenţă în Drept”. Condiţiile pentru a participa la concursul de angajare sunt: „studii superioare de specialitate licenţă în Drept; 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; cunoştinţe pe calculator – nivel mediu”. Concursul se organizează la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj pe data de 19 septembrie 2012 – proba scrisă. Dosarele de înscriere se depun la sediul DSP Gorj până la data de 17 septembrie, ora 12:00. Detalii suplimentare despre concurs pot fi obţinute de la Biroul de Resurse Umane al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.
Minodora SUCEA
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here