Drumuri reabilitate spre carierele de pe Valea Porcului

896

Două drumuri din localitatea Pleșa, orașul Bumbești-Jiu, vor fi reabilitate cu peste 4 milioane de lei. Primăria organizează o licitație pentru modernizarea DC 149 și DS 6, cele două drumuri având o lungime totală de circa 3 kilometri.
Drumul comunal 149 are peste 2,2 kilometri și face legătura între DN66 și comuna Schela, străbătând satul Pleșa. Drumul traversează râul Jiu și pârâul Porcu prin intermediul a două poduri construite în urmă cu mai bine de 40 de ani.
Drumul stradal DS 6, lung de aproape 600 de metri, străbate satul Pleșa până la intrarea în zona de exploatare și prelucrare a granitului din carierele de pe Valea Porcului.
Din cauza traficului greu, a mașinilor de tonaj mare care merg de la și înspre carierele de pe Valea Porcului, structura rutieră existentă a avut de suferit, astfel că autoritățile au decis, într-un final, reabilitatea celor două drumuri.
Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 9 noiembrie. Contractul are o valoare estimată de 4,2 milioane de lei fără TVA.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here