Drumuri județene reabilitate cu peste 200 milioane de lei

723

Cinci drumuri județene vor intra în reabilitare în acest an. „Un nou proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere devine realitate. Nu mai puțin de 53 de kilometri vor fi reabilitați de Consiliul Județean Gorj, într-un proiect major, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
Drumurile vizate sunt: DJ 663: Dâmbova → Cârbești → Tâlvești → Urechești; DJ 672C: Tălpășești → Stroiești → Răchiți → Runcu; DJ 672B: Ursați → Frătești → Suseni; DJ 665A: Bălănești → Voiteștii din Vale → Grui și DJ 664A: Turcinești → Rugi → Curpen → Stănești → Ursați”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Licitația a fost deja lansată pe portalul de achiziții publice. Operatorii economici interesați pot depune oferte până pe data de 4 iunie 2024, ora 15:00, la sediul Consiliului Județean Gorj.
„Acest proiect nu numai că îmbunătățește calitatea drumurilor, dar și facilitează o mai bună conexiune între comunitățile locale, stimulând creșterea economică și accesul la servicii pentru toți locuitorii”, susține Cosmin Popescu.
Valoarea estimată a lucrărilor este de 205 milioane lei. Durata de execuție este de 18 luni de la semnarea ordinului de începere.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here