Drumuri corespunzătoare până de Paşti

198

Reţeaua de drumuri publice judeţene va fi reparată până de Paşti. Potrivit lui Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, 837 de kilometri de şosea vor fi într-o stare corespunzătoare, în vederea desfăşurării circulaţie rutiere în condiţii de siguranţă.

După o expertiză amănunţită în teritoriu pentru stabilirea gradului de afectare a drumurilor pe perioada sezonului rece, Călinoiu dă asigurări că până pe 30 aprilie vor fi reparate drumurile cu probleme. De asemenea acesta mai spune că pentru 9 dintre drumuri, reparaţiile au fost finalizate iar în prezent se lucrează la alte 6 sectoare, săptămâna aceasta urmând să fie finalizate lucrările pe rutele Turcinești – Schela, Motru – Glogova –Cămuiești, Turceni – Urdari și Turceni –Ionești. Drumurile județene Dragotești – Mătăsari, Târgu-Cărbunești-Țicleni – Peșteana sau Ciuperceni – Godineşti – Tismana- Buduhala.

O “ţeapă” de o săptămână
Şeful judeţului nu a uitat nici de Drumul Naţional 66 Rovinari-Bumbeşti-Jiu, lucrările la acesta trebuiau să înceapă marţea trecută însă după cum spune Călinoiu „ne-au dat ţeapă cu o săptămână”. Acesta a contactat reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi şi le-a cerut explicaţii.
“Le-am cerut socoteală constructorilor, vreau să ştiu unde vor lucra dacă tot ne-au dat ţeapă de o săptămână. Cred că e o carenţă de organizare”, a declarat Ion Călinoiu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here