Drumuri asfaltate la Padeș. Localnici nemulțumiți: „Și noi facem parte din această comună”

857

Circa 7 kilometri de drumuri sătești din comuna Padeș vor fi modernizate, în acest an, cu fonduri europene. Lucrările au început deja, iar primarul Antonie Serafim promite că le va urmări îndeaproape. Nu toți localnicii sunt însă mulțumiți, unii dintre ei reclamând faptul că satele lor au fost uitate când vine vorba despre investiții importante.

Proiectul privind reabilitarea drumurilor locale a fost accesat în anul 2017 și are o valoare totală de 1,2 milioane de euro. „În urma implementării proiectului se vor asfalta mai multe drumuri din satele Cloșani, Motru Sec, Călugăreni, Văieni și Padeș. Lucrările au început pe 4 aprilie, la Padeș, cu DS 36 Șușara. Pe unele tronsoane de drum se va lucra la alimentarea cu apă, după care se vor efectua lucrările de asfaltare. Voi urmări îndeaproape execuția acestor lucrări încât să ne bucurăm de calitatea lor mulți ani de aici încolo”, a anunțat primarul Antonie Serafim.

„Poate, din greșeală, ajungeți și la noi”
Unii localnici i-au reproșat deja primarului că nu ajunge cu investițiile și în satele lor. „Poate, din greșeală, strecurați și Apa Neagră pe hârtiile din proiect. Și noi facem parte din această comună”, s-a plâns un sătean, menționând că satul respectiv nu are nici măcar o uliță asfaltată. „Taman în campaniile electorale sunt preocupați de grijile comunității”, „Trebuie să fie asfalt și în Cerna Sat”, „Se pare că în Cerna Sat sunt prea puține… voturi. Nu se observă realul potențial turistic”, au reclamat alți localnici.
Primarul Antonie Serafim susține că în acest an se vor asfalta 15 kilometri de drumuri. „Rog cetățenii ce locuiesc pe drumurile neasfaltate, ce nu au fost cuprinse în acest proiect, să înțeleagă că nu din rea voință nu au fost prinse, ci atât s-a aprobat, urmând ca în viitorul proiect să fie cuprinse și drumurile rămase neasfaltate”, a mai precizat primarul comunei Padeș.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here