Drumul spre Cîlnic-sat nou, închis din cauza unei surpări a drumului! O mașină a rămas blocată într-o groapă

1721

Artera rutieră din comuna Cîlnic, spre satul nou, este spartă, deoarece de-a lungul acesteia se fac excavații pentru introducerea rețelei de canalizare. Lucrările sunt făcute fără cap, constructorul fiind din județul Vâlcea, iar în lipsa antreprenorului care nu lucrează în weekend a apărut și un incident. O mașină a rămas blocată într-o groapă proaspăt excavată, fapt care a determinat cetățenii din zonă să blocheze artera rutieră cu semne de circulație. Odată cu groapa, cetățenii au aflat și că stratul de beton, care acoperă artera rutieră, este mai subțire la mijloc și mai gros la margine.

În timp ce edilul de Cîlnic își petrecea sfârșitul de săptămână la domiciliul neoficial de la Târgu-Jiu, departe de problemele comunității, în comuna lui Dumitru Vulpe a apărut un nou incident. De data aceasta este vorba despre o groapă din multele excavate de-a lungul drumului din satul nou, unde se fac lucrări de introducere a rețelei de canalizare, care s-a adâncit urmare a ploilor din ultimele zile.
Groapa adâncă a afectat circulația în zonă, iar un conducător auto a rămas, duminică, blocat cu mașina în aceasta. Autoturismul a fost scos, acesta fiind al doilea posesor de mașină care a căzut victimă aceleiași gropi.
Drept urmare, cetățenii din zonă au decis să blocheze drumul, pentru a evita alte incidente neplăcute, pe parcursul nopții.
În timp ce făceau procedurile de blocare a arterei stricate, localnicii au observat și calitatea betonului turnat pe drum, în iarna lui 2013-2014, cu două firme, pe încredințare directă.
Stratul de beton nu este egal pe toată lățimea drumului, în mijloc având 8 cm, iar pe laterale 20 de cm.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here