Drumul modernizat pe ploaie la Vladimir, distrus după o lună! GIDAZI PROD, obligată să intervină

2650

În urmă cu o lună de zile, firma din Craiova a inculpatului Zimța Gigi a intrat în priză, și a început să reabiliteze un drum din Vladimir pentru care a semnat contractul în 2017, dar a abandonat lucrările în toamnă. În disperare de cauză, lucrările se fac la foc automat, pe ploaie, iar calitatea proastă a lucrărilor determină demisia dirigintelui de șantier. La o lună după oprirea investiției, lucrarea a fost afectată, porțiuni din noua lucrare fiind înfundate, în timp ce terenul a alunecat umplând șanțurile laterale.

Așa cum Gorjeanul relata la finalul lunii mai, lucrarea GIDAZI PROD SRL pe drumul communal, ce leagă Vladimir de Frasin, a fost realizată pompieristic sub presiunea campaniei electorale care bate la ușă.
Firma a lucrat pe ploaie și extrem de prost, dovadă fiind demisia dirigintelui de șantier și discuțiile din primărie care au obligat primarul să oprească lucrările. Evident că edilul a transmis doar mesajul constructorului la fel ca poștă, fără a impune și ceva în acest sens.
Acum, același primar, Ianăși, este obligat să cheme firma inculpatului Zimța să revină în șantier ca să cârpească lucrarea care costa un milion de euro, fonduri europene.Suntem curioși cine se va lega la cap să recepționeze lucrarea în cauză a căror erori se văd din avion.
A. STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here