Drumul de la Turcineşti, în continuare închis

160

Drumul comunal DC 148, cel care face legătura între satele Cartiu şi Hurezu, este în continuare închis. Acesta a avut de suferit, în urmă cu o lună, când un mal s-a prăbuşit pe partea carosabilă a drumului. Edilul localităţii Turcineşti, Vasile Gogălniceanu verifică constant problema de acolo, însă nu se poate apuca de reparaţia drumului până când Guvernul nu îi va acorda cei 4 miliarde şi jumătate de lei vechi, bani rezultaţi evaluării pagubelor de către un evaluator în domeniu.

În urmă cu aproximativ o lună la Turcineşti a avut loc o alunecare de teren. Un mal s-a prăbuşit pe partea carosabilă a drumului comunal DC 148, cel care face legătura între satele Cartiu şi Hurezu, din cauza precipitaţiilor abundente. Iar din cauză că în această perioadă ne aflăm sub incidenţa Codului Galben de ploi există posibilitatea ca la Turcineşti să existe acest gen de incidente. “Verific constant problema de acolo. Drumul este în continuare închis, ocolindu-se pe la Rugi. Evaluatorul a spus că pentru pagubele de aici este nevoie de 4 miliarde jumătate de lei vechi. Cel mai dureros este pentru localnicii din Cartiu, când încep munca”, a precizat Vasile Gogălniceanu, primarul localităţii Turcineşti.
De asemenea edilul a mai spus că alunecări de teren au mai avut loc la Horezu dar din fericire în acea zonă în care s-a întâmplat nu sunt case.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here