Drumul de acces la Spitalul de Pneumoftiziologie, deszăpezit

199

Prima zi lucrătoare din luna decembrie i-a pus pe salariaţii Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu în situaţia de a se descurca cu zăpada. Din fericire, drumarii şi-au făcut treaba, astfel că  accesul spre spital s-a făcut fără probleme, după cum a confirmat şi managerul Ion Ciochină.

La Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este iarnă în toată puterea cuvântului. Pacienţii se bucură de frumuseţea peisajului hivernal, însă salariaţii unităţii au avut emoţii când au urcat la spital. Totuşi, drumul a fost deszăpezit, s-a acţionat cu material antiderapant, astfel că nu au fost probleme în privinţa accesului. „Se urcă în condiţii de iarnă, dar în siguranţă. Cei de la drumuri şi-au făcut treaba şi nu avem probleme în privinţa accesului la spital”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.

Condiţii optime pentru pacienţi
În plus, managerul Ciochină confirmă faptul că pacienţii beneficiază de condiţii de spitalizare optime. “Eram pregătiţi pentru iarnă. Avem stoc de medicamente, în saloane este căldură. Practic, avem asigurate toate condiţiile pentru a trece cu bine de sezonul rece”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
La ora actuală, în zona Spitalului de Pneumoftiziologie este depus un strat de zăpadă de câţiva centimetri, însă accesul spre unitate se face fără probleme.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here