Drum județean reabilitat în comuna Crasna

527

Consiliul Județean Gorj a finalizat reabilitarea sistemului rutier pe drumul județean DJ 665 C din comuna Crasna. Obiectivul de investiție a fost finanțat cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului Gorj și a vizat modernizarea a 5,2 kilometri.
„Valoarea totală a proiectului a fost de 14.353.869,23 lei fără T.V.A. din care: lucrări executate: 14.195.596,17 lei fără T.V.A., proiectare: 148.318,32 lei fără T.V.A., asistență tehnică din partea proiectantului: 9.954,75 lei fără T.V.A.”, a transmis Consiliul Județean.
Pentru realizarea principalelor categorii de lucrări de reabilitare a sistemului rutier s-a intervenit cu operațiuni de așternere mixtură asfaltică (strat bază, strat de legătură și strat de uzură). S-a realizat amenajarea acostamentelor (balast și piatră spartă), amenajarea drumurilor laterale și a podețelor aferente acestora, execuția de podețe transversale, amenajare acces proprietăți, șanțuri din beton, precum și șanțuri de pământ, dar și amenajare zid de sprijin pe coloane Benotto.
Totodată, în scopul asigurării unor condiții de trafic moderne au fost amenajate platforme și stații de transport în comun, au fost executate marcaje longitudinale și transversale, fiind prevăzute indicatoare pentru semnalizare pe verticală.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here